Expandias produkter

, ,
careofhaus
 • Hvorfor leier dere ut lokaler i stedet for å selge?
  Når vi som utleier tar ansvar for de midlertidige lokalene, kan vi sørge for å gi kundene en god helhetsopplevelse. Selv om det kan se enkelt ut å sette opp midlertidige lokaler, krever det mye ekspertise.
 • Hvor mange etasjer kan modulene monteres i?
  Vi har forskjellige modultyper som kan settes opp i 2 eller 3 etasjer som standard. Snakk med oss om deres spesifikke forutsetninger, så finner vi den beste og mest kostnadseffektive løsningen for dere.
 • Hva slags standardmoduler har dere?
  Vi har ferdige modulsystemer for skole, barnehage, kontor og boliger som kan monteres i 2 eller 3 etasjer. Dermed er det raskt og enkelt å gjøre de nye lokalene innflyttingsklare. Ingenting må bygges på stedet, modulene leveres ferdige og monteres sammen på et par uker.
 • Kan jeg utforme modulen slik jeg vil?
  Vi har virksomhetstilpassede lokaler for barnehage, skole, kontor og boliger. Det betyr at vi har forskjellige standardløsninger innenfor hvert segment som kan kombineres i mange forskjellige kombinasjoner ut fra deres ønsker. Det er dessuten mulig å spesialtilpasse disse grunnmodulene ytterligere for å få akkurat den løsningen du ønsker. Det beste er å kontakte oss hvis du har spesifikke spørsmål om planløsninger.
 • Hvordan ser de flyttbare lokalene ut?
  Naviger rundt i de virtuelle visningsmodulene våre her, så får du en god følelse av hvordan de ser ut. Eller kontakt oss for å avtale et besøk i en paviljong!
 • Er det mulig å flytte toalettet til et annet sted?
  Modulene er ferdigbygd. Det er som oftest mulig å flytte et toalett, men det vil bety ekstra kostnader.
 • Hva slags gulv er det i modulene?
  Expandias barnehagemoduler har alltid gulvvarme som standard for at barna skal kunne trives og leke på gulvet hele året. I undervisningsrom/allrom og lekerom/grupperom er overflatematerialet linoleum. I gang og på toaletter er det våtromsbelegg, og det samme i noen av grupperommene.
 • Er det mulig å velge fasadefarge?
  Selvfølgelig. Alle modulene våre kommer i en lysegrå standardfarge, men det er mulig å male om i den fargen du ønsker (eneste unntak er S3000, som har en grå komposittplate som ikke skal males). Expandia kan hjelpe til med maling, hvis det er ønskelig. Men husk at modulene må tilbakestilles til standardfarge når leieperioden er slutt. Årsaken til dette er at de raskt skal kunne kombineres med andre Expandia-moduler når det skal bygges nye lokaler et annet sted.