TEKNISK BESKRIVELSE B2000

, ,
careofhaus

MODULMÅL
Modulyttermål: B x L x H
3,0 x 9,6 x 3,3 m
Innvendig takhøyde 2,6 m

BUNNBJELKELAG
Linoleumsbelegg i leilighett. Vinylbelegg i entré/korridor, toaletter med opphøyet sokkel. Gulvsponplate, tverrgående bjelker, mineralull, sponplate.

TAKBJELKELAG 3°
Tverrgående bjelker, mineralull. Aldringsbestandig plastfolie, glespanel, branngipsplate, gipsplank.

VINDU YTTERVEGG
"Wafertex" med trepanelpregning. Lekt for luftespalte, trefiberplate. Stående reile, mineralull. Aldringsbestandig plastfolie, gipsplate.

VINDU YTTERVEGG (ENTRÉSIDE)
"Wafertex" med trepanelpregning. Lekt for luftespalte, fibergips. Stående reile, mineralull. Aldringsbestandig plastfolie, fibergips.

GAVL YTTERVEGG
"Wafertex" med trepanelpregning. Lekt for luftespalte, fibergips. Stående reile, mineralull. Aldringsbestandig plastfolie, fibergips.

INNERVEGG mellom leilighet og entré/korridor (bærende)
Fibergips. Stående reile, mineralull. Fibergips

INNERVEGG MOT HC
Fibergips, Stående konstruksjon, mineralull. Gipsplate

SYSTEM INNERVEGGER
Ferdigbehandlet gipsplate med malt glassfiberstrie. Stående konstruksjon, mineralull. Ferdigbehandlet gipsplate med malt glassfiberstrie.

DØRER OG VINDUER
Ytterdør av tre alternativt aluminium. Vinduer faste eller til å åpne innover med dreiekippbeslag. Innerdører mellom entré/korridor og leilighet. Innerdører til HC.

TAKRENNER
Felles langsgående takrenne og 1 stk vertikal takrenne per fasadeside per 4 moduler.

INNVENDIG FLATER
Vegger med hvitmalt glassfiberstrie. Hvitmalte takplater. Gulvbelegg med marmorert mønster, linoleumsbelegg i leilighet, vinylbelegg i entré/korridor og våtrom med forhøyet sokkel. Veggbelegg i HC

VENTILASJON
Ventilasjon via enhetsaggregat, separat for resp. leilighet. Aggregatet har innebygd filter for til- og fraluft og varmeveksler. Kanaltilkoblet fraluft forran HC og kjøkken.

OPPVARMING
Oppvarming skjer med jordede, elektriske varmeovner som reguleres via innebygd elektronisk termostat.

SOLSKJERMING
Samtlige rom er utstyrt med innvendige persienner.

BELYSNING
Takbelysning i leilighet med punktlysarmatur. Lysrørslamper i tak i hall, ved kjøkken samt i HC. I HC også veggarmatur. Lampeuttak i taket i entré/korridor samt i leilighet forran respektive vindu.

EL-INSTALLATION
Hver leilighet (2 moduler) har eget tilslutningspunkt for el-kabel. Sikringsskap har 16 Amp hovedsikring.

UNDERLAG/SOKKELINNKLEDNING

Grunnlag består av 4 stk. langsgående bærebjelker av tre i henhold til objektspesifikk grunnlagsretning. Mellom modul og bakke kles den ventilerte grunnen med Minerit.