TEKNISK BESKRIVELSE K10

, ,
careofhaus

MODULMÅL
Modulyttermål BxLxH 2,5 x 10,5 x 3,4 m
Innvendig takhøyde 2,7 m

BJELKELAG I BUNNEN
Homogen plastmatte, og trinnlydsbelegg i korridor. Gulvsponplate. Tverrgående bjelker, mineralull. Forsterkning, klemlekte.

TAKBJELKELAG
Armert PVC-matte, hellimt. Plywood, luftspalte 50-100 mm. Vindbeskyttelse, tverrgående bjelker. Mineralull, ståltrådsnett. Plastfolie, sponplate alt. gips.

VINDU YTTERVEGG
Fasadeplate i kombinasjon med fasadeplatekassetter på fremskytende fasadeparti. Glespanel, avstivningsplate. Stående reile, mineralull. Plastfolie, sponplate alt. gips.

MODULSKILLENDE VEGG (fast)
Sponplate, stående konstruksjon. Mineralull, byggeboard.

ROMSKILLENDE VEGG
Ferdigbehandlet gipsplate med glassfiberstrie. Stående stålkonstruksjon, mineralull. Ferdigbehandlet gipsplate med glassfiberstrie.

ØVRIGE INNERVEGGER
Sponplate, stående konstruksjon. Mineralull, sponplate.

DØRER OG VINDUER
Ytterdør av aluminium med 2 energiglassruter. Lakkerte innerdører. Vinduer i fasaden: en fast rute og en rute som åpnet innover.

TAKRENNER
Hver modul har egne, innebygde vertikale og horisontale takrenner skjult bak platekassettfasaden.

INNVENDIGE OVERFLATER

Vegger med malt glassfiberstrie. Takplater med fabrikkbehandlet overflate. Innerdører og karmer er hvitmalte. Vinduer og listverk er hvitmalte. Gulvbelegg med marmoret mønster, i våtrom med opphøyet sokkel.

VENTILASJON
Ventilasjon via enhetsaggregat med tilluftskanaler. Luftsirkulasjonoen dimensjoneres separat for hvert moduloppsett. Ved behov kompletteres konferanserom med ytterligere aggregat.

OPPVARMING

Oppvarming skjer med jordede, elektriske panelovner som reguleres via innebygd, elektronisk termostat.

SOLSKJERMING
Samtlige rom er utstyrt med utvendig solskjerming ( screen )

BELYSNING
Allmennbelysning dimensjonert for 500 lux med begrenset opplys. Separat lysarmatur på toalett og i vaskerom.

EL-INSTALLASJON

El-tilførselen til modulene skjer med strømskinne. I hver modul monteres 3 stk undersentraler med jordfeilbrytere på skinne for el-forsyning til uttak, el-varme i rommet samt korridorbelysning.

UNDERLAG/SOKKELINNKLEDNING
Grunnlegging består av 4 stk langsgående bærebjelker av tre i henholt til objektspesifikk grunnlagstegning. Mellom modul og bakke dekkes det med Cemiwoodskivor.