FRA IDÈ TIL INNFLYTTING PÅ NOEN FÅ UKER

Deres behov kan være forventet, kanskje til og med planlagt. Eller helt uventet. For oss spiller det mindre rolle – fra idè til dere flytter inn i deres nye lokaler, kan det gå bare noen få uker.

 

Vi tilbyr samtlige moduler i et trygt og enkelt leiekonsept, som gjør at dere får et tydelig overblikk over kostnadene, og en kundeservice som løser eventuelle problem. Vi blir deres utleier så lenge dere behøver de ekstra lokalene.

 

Vår prosess begynner med en kostnadsfri behovsanalyse, der vi ser på hvilken type lokale dere behøver og forutsetningene for et prosjekt. Les gjerne videre om prosessen, eller ta kontakt med oss direkte her.

1. Kostnadsfri behovsanalyse

Vi begynner med å se på deres

behov. Hvor mange moduler,

og til hva? Omtrent hvor

lenge? Er det noen spesielle

krav eller forutsetninger?

2. PLANTEGNINGS- FORSLAG OG TILBUD

Deretter leverer vi et konkret

forslag som bygger på våre

samtaler. Vi lager tillegg og

forandringer etter behov.

3. PROSJEKT- PLANLEGGING

Hvis tilbudet aksepteres,

setter vi i gang med

prosjektplanlegging.

Alle faser og fremdrift av

prosjektet godkjennes av deg.

4. MONTERING OG INNFLYTNING

Vi setter opp modulene og

gjør dem klar for innflytting.

Dere trenger bare tenke

på innflytningen.

5. DRIFT OG VEDLIKEHOLD

Under lengre leieperioder

behøves det noe periodisk

vedlikehold på veien. Det

tar vi hånd om – dere

trenger bare å melde

fra om feil som kan oppstå.

6. AVVIKLING

Når prosjektet er slutt, flytter

dere ut og vi demonterer

modulene. Noen ganger

henter vi dem med en gang,

andre ganger etter noen

uker.

Hvorfor leie istedet for å bygge nytt?

Et lokalbehov kan oppstå brått, både i skoleverden og i næringslivet. Demografiske forandringer eller uventet tilvekst, kan være grunnen til at en midlertidig løsning behøves på kort eller lang sikt. En stor investering i nybygg kan vise seg å være ulønnsom eller usikker. Å leie midlertidige lokaler kan være pusterommet som behøves for å legge langsiktige planer.

 

I de fleste tilfeller løser vi ikke et totalt behov, men avhjelper midlertidige topper. Vi leverer sjelden en hel skole, stort sett bare ekstra klasserom. Selv om våre moduler innehar tilstrekkelig standard for å fungere som permanente løsninger, er det aldri hovedmålet og ikke noe vi anbefaler.

 

Enda en grunn for å leie er alle mulighetene som finnes. Å bygge nytt er ikke alltid løsningen for alle. Kanskje finnes det ledige lokaler, men ikke akkurat der man trenger dem og ikke med de fasilitetene man ønsker. Ettersom våre moduler både er flyttbare og kan tilpasses, kan vi tilgodese de fleste ønsker.

 

Bilder

Spørsmål & Svar

Hvorfor leier dere ut lokaler i stedet for å selge?

 

Gjennom å ta utleieransvar for de midlertidige lokalene, kan vi passe på at våre kunder får en bra helhetsopplevelse. Selv om det kan se enkelt ut å montere opp moduler, kreves det faktisk en del kunnskap.

 

Hvor lenge varer en av deres moduler?

 

Vi bruker å si at den makismale levetiden er ca 10 år, men det kommer også an på bruken, slitasjen, hvor godt vedlikehold som er gjort under leieperioden og mye annet. De fleste av våre kunder leier kortere enn det, gjennomsnittlig ca 3 år.

 

Hvordan varmes modulene opp?

 

Det kan du som kunde velge selv. Vi tilbyr flere løsninger og kan anbefale ut fra forutsetningene. Det vanligste er at modulene varmes opp med luftvarmepumper.