Ledig stilling

Vi streber etter å være bransjens beste arbeidsplass! For oss er det viktig at de ansatte trives i sitt arbeid, og stadig vokser i sine respektive stillinger. I tillegg har vi gode utviklingsmuligheter. Ønsker du å bli en av oss, eller komme i kontakt med oss av andre grunner? Her finner du vår kontaktinfo.

For øyeblikket søker vi:

Prosjektleder

Ønsker du spennende rolle med ansvar, i et hyggelig miljø hvor de ansatte verdsettes høyt?

Vi er i vekst, og søker derfor en kollega som ønsker seg en fri og spennende rolle, i en liten organisasjon – med stor takhøyde. Du vil inngå i et prosjektteam med store ambisjoner, hvor du vil være ansvarlig prosjektleder i forbindelse med montering og demontering av våre flyttbare lokaler (moduler) i hele Norge. I tillegg vil du få ansvar for oppfølging av prosjektregnskap, samt innkjøp av materiell og tjenester.

Denne jobben fordrer daglig kontakt med kunder og entreprenører, samt totalansvar for flere prosjekt av gangen. Dine arbeidsoppgaver blir varierte, og innebærer en del reisevirksomhet i tilknytning til oppfølging av prosjekter, befaringer og kundemøter. Vi tror du vil trives i rollen som prosjektleder hos oss fordi stillingen er allsidig og variert, du får jobbe i et fantastisk arbeidsmiljø, og du vil få muligheten til å utvikle deg både personlig og faglig.

Kontaktperson for stillingen:

Runar Heistad, 952 55 850, runar.heistad@expandia.no

Arbeidssted: Rudsåsveien 7, 3322 Fiskum

Les mer om arbeidsoppgavene og kvalifikasjoner her, og send oss en søknad:

Adm. Dir, Runar Heistad

For øyeblikket søker vi:

Operativ logistikkansvarlig - Lager

Har du kraft i armer og ben i nesa?

Er du en selvdreven, driftig og systematisk person? Tenker du organisert i alt du gjør, har kraft i armer og ben i nesa? Vi søker en kollega som ønsker seg en spennende rolle, i en liten organisasjon – med stor takhøyde.

Som operativ logistikkansvarlig vil ditt primære fokus være drift av lageret. Du vil jobbe med planlegging, prioritering og administrering, og du vil tidvis kunne befinne deg i et hektisk miljø preget av tidsfrister og krav til kontroll – du tenker derfor kvalitet og HMS i alt du gjør. Du ser verdien av god dialog og tett samarbeid internt for å sikre fremdrift og vareflyt, samtidig som du kan være en synlig og operativ ledelsesfigur.
Vi tror du vil trives i rollen som operativ logistikkansvarlig hos oss fordi stillingen er allsidig og variert, du får jobbe i et fantastisk arbeidsmiljø, og du vil få mulighet til å utvikle deg både personlig og faglig.

Kontaktperson for stillingen:

Runar Heistad, 952 55 850, runar.heistad@expandia.no

Arbeidssted: Rudsåsveien 7, 3322 Fiskum

Les mer om arbeidsoppgavene og kvalifikasjoner her, og send oss en søknad:


Expandia Moduler AS er markedsleder på utleie av flyttbare lokaler i Norge. Vi holder til på Fiskumparken i Øvre Eiker. Våre moderne modulsystemer gir muligheter for å løse lokalbehov raskt, uten å gi avkall på kvalitet og miljø. Expandia tilbyr lokaler til skoler, barnehager, kontor og boliger for ulike formål. I Norge er vi i dag 10 ansatte og en del av Expandiakonsernet som har hovedkontor i Västerås. Konsernet disponerer ca 20 000 moduler, tilsvarende et areal på ca 560 000 m2.