Ledig stilling

Vi streber etter å være bransjens beste arbeidsplass! For oss er det viktig at de ansatte trives i sitt arbeid, og stadig vokser i sine respektive stillinger. I tillegg har vi gode utviklingsmuligheter. Ønsker du å bli en av oss, eller komme i kontakt med oss av andre grunner? Her finner du vår kontaktinfo.

For øyeblikket søker vi:

Økonomipotet

I et lite firma med store ambisjoner er potetstillingen kanskje den mest utbredte. Hva er dine lidenskaper og hva gjør deg unik?

Vi snur på søknadsprosessen og ønsker at du forteller oss hva dine drømmeoppgaver innen økonomirollen er, har du også andre egenskaper som er verdt å nevne for oss, så gjør gjerne det! Vi ønsker en medarbeider som trives og den beste måten å få det er ved å implementere interesser og lidenskaper på arbeidsplassen. Det er jo tross alt der vi tilbringer mye av tiden vår. Fortell oss om deg, din bakgrunn og dine interesser, kanskje er det nettop deg vi søker?

Hvis du allikevel ønsker litt mer informasjon, så kan du ringe høvdingen.

Runar Heistad, 952 55 850, runar.heistad@expandia.no

Arbeidssted: Rudsåsveien 7, 3322 Fiskum

Adm. Dir, Runar Heistad


Expandia Moduler AS er markedsleder på utleie av flyttbare lokaler i Norge. Vi holder til på Fiskumparken i Øvre Eiker. Våre moderne modulsystemer gir muligheter for å løse lokalbehov raskt, uten å gi avkall på kvalitet og miljø. Expandia tilbyr lokaler til skoler, barnehager, kontor og boliger for ulike formål. I Norge er vi i dag 10 ansatte og en del av Expandiakonsernet som har hovedkontor i Västerås. Konsernet disponerer ca 20 000 moduler, tilsvarende et areal på ca 560 000 m2.