Cellekontor

Med 3 stk av våre S2000 moduler skaper du kjapt og enkelt fire cellekontorer. Det er selvsagt også minikjøkken, klargjort for kaffemaskin. Lokalene har store lysinslipp og akustikkplater i taket for et rolig og avslappet arbeidsmiljø. Rommene kan enkelt kombineres med flere moduler eller eksisterende bygg.

Kontorkalkulator

Kvm
Plasser
4 Kvm 4 Plasser


Nærmeste standard løsning

Kontor Kvm

Plasser:

Toaletter:

Møterom:

Kjøkken:

Her er et forslag til deres nye kontor. Vi har laget en plantegning, men vi kan selvfølgelig gjøre justeringer for å tilpasse alt etter deres ønsker. Det er veldig enkelt å leie kontor av Expandia. Vi setter opp modulene og gjør dem klare for innflytting. Dere trenger bare å tenke på å flytte inn. I tillegg tar vi oss av vedlikehold, service og forsikring – og alt leveres på 30 dager.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
86 kvm

Cellekontor til fordel for åpent landskap

alle tenkelige størrelser

enkelt å tilpasse seg nye krav/utfordringer

oppfyller norske byggeforskrifter

S2000 er modulen til de som trenger bra og funksjonelle lokaler til beste mulige pris. Den kan bygges i en eller to etasjer, oppfyller selvsagt gjeldende krav og er innflyttingsklar på 30 dager. Du trenger bare igangsettelsestillatelse og en plan og komprimert plass der modulene kan settes.

Vi synes midlertidige lokaler skal være bekymringsløse og hverken medføre noe ekstra arbeid eller ubehagelige kostnader for deg som kunde. Vi tilbyr et trygt og enkelt leiekonsept der man får en fast månedskostnad og en kundeservice som løser eventuelle problemer. Service og forsikring inngår selvsagt i leien.


Jeg vil vite mer! Ring eller send e-post på:

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.