FLYTTBARE KONTORLOKALER

MIDLERTIDIGE LOKALER RASKT

Ting går ikke alltid som planlagt, og derfor finnes vi. Uansett om du trenger ekstra kontorplasser, større venterom på legekontoret, større garderobe eller mer plass til møter, kan vi hjelpe deg. Med to forskjellige kontortyper og alle tenkelige størrelser og kombinasjoner kan vi dekke de fleste behovene til kundene våre. Les mer om hvordan de ser ut og fungerer.

Kontorsmoduler

Kontormodul K2000 er svenskproduserte, lyse og moderne lokaler som kan settes sammen helt etter dine ønsker. En, to eller tre etasjer? Flere mindre rom eller helt åpen planløsning? Alt er mulig.

Kontormodul K10 har vært på markedet en stund, men oppfyller selvfølgelig norske byggeforskrifter. Kundene setter pris på at den er rask å få på plass, arealeffektiv og prisgunstig.

Referanser

sjukhuspaviljong_ostra_sjukhuset_K2000

Östra sjukhuset, Göteborg

Göteborg
Kirurgisk mottak på Östra sjukhuset i Göteborg har drevet virksomheten sin i Expandias moduler i fire år, og høsten 2018 ble det satt opp en ekstra paviljong til fødeavdelingen.
Les mer
expandia_kontorsmoduler_LandskronaEnergi

Landskrona Energi, Landskrona

Landskrona
Landskrona Energi hadde dårlig plass i lokalene sine. Expandias moderne K2000-moduler sørger nå for kontorplass til drøyt 30 personer, inkludert konferanserom og fellesarealer.
Les mer
tillfalligt_kontor_danmark_K2000

Brenntag

Frederikssund
Hos Brenntag oppstod det plutselig et stort behov for flere kontorer, møterom og spiserom. I samarbeid med Expandia kom man frem til en løsning som oppfylte alle bedriftens ønsker.
Les mer
kontorspaviljong_Alfalaval_K2000

Alfa Laval

Ronneby
Hos Alfa Laval i Ronneby danner 24 nyproduserte K2000-moduler et toetasjes bygg. Her er det stort kjøkken med godt med spiseplasser, åpne kontorlandskaper samt noen mindre kontorer og konferanserom.
Les mer
kontorsmoduler_frescati_expandia_k2000

Akademiska Hus

Frescati Hage, Sthlm
I Frescati Hage i Stockholm leier Akademiska Hus en paviljong av Expandia som skal gi plass til 20 kontorplasser og tre store forelesningssaler.
Les mer