Nyheter

Det nye personvernregelverket, GDPR, innebærer at alle personer i Europa har nye rettigheter, som vi som personopplysningsansvarlig må kunne møte. I lys av dette, har vi utviklet nye retningslinjer som følger den nye forskriften som beskriver hvordan vi behandler dine data.

De siste årene har vi fulgt med på det finske markedet. Ved en ekspansjon handler det mye om å handle i rett tid i forhold til markedssituasjonen, personale og konjunktur. Nylig slo mesteparten av parameterne til for oss og i våres ble tre personer ansatt i datterselskapet Expandia Moduulit Oy.

Hei, vil du høre en hemmelighet? Det handler om miljø, bærekraft og kvalitet. At våre moduler produseres i Norge og Sverige er en garanti, kvalitetssikret produksjon er bra, synes vi. Vi ønsker dere alle en riktig god jul og nå har du muligheten til å bake en pepperkakemodul!

Expandia vokser og vi er i dag 6 ansatte på kontoret i Krokstadelva. Vi søker nå etter en kollega som vil jobbe som prosjektleder eller selger hos oss. For begge stillingene kreves det engasjement, nysgjerrighet og interesse for bygg og eiendom. Er dette deg? Vi ser frem til en søknad fra deg.

Tirsdag rykket 300 elever og 50 ansatte inn ved den midlertidige skolen ved Kongsberghallen på Skavanger. Det er Expandia som har levert de fire midlertidige paviljongene, som skal leies ut i snaut to år til den nye skolen står ferdig. I tillegg til 12 klasserom og personalrom inneholder paviljongene rom til både sløyd, naturfag, musikk og mat & helse.

Vi er stolte over å være en av få bedrifter som kan smykke seg med tittelen Gaselle for 4. året på rad. Det er Dagens Næringsliv som står for denne fine utmerkelsen. En Gaselle betegnes som en rasktvoksende og lønnsom norsk bedrift.

På seks år har Runar Heistad bygd opp Expandias virksomhet i Norge og de omsetter fortiden mest i bransjen når det gjelder utleie av modulbygg til skoler, barnehager, kontor og eldreboliger.

Det er rekordmange selskaper som i år viser seg frem for en samlet byggenæring på Byggedagene. I Expandias monter kan man gå inn i den virtuelle verden og se eksakt hvordan midlertidige lokaler for barnehage og kontor kan se ut.

En rasktvoksende, lønnsom norsk bedrift er beskrivelsen av Dagens Næringslivs fine utmerkelse Gasellene. Expandia har for tredje året på rad blitt Gasellebedrift, noe som bekrefter vår vekst disse årene.

Vi kan stolt konstantere at våre kunder er fornøyd med den jobben vi gjør og hele 90% av Expandias kunder vil anbefale oss til andre. Kundeundersøkelsen gir oss samtidig verdifull informasjon over områder vi kan forbedre. Som takk for din tid har vi gitt kr 21 500,- til StineSofiesStiftelse.