• JOBBE HOS EXPANDIA

    Kjenner du deg igjen i våre verdiord: trygghet, engasjement og fellesskap? Vil du være en del av en kultur der vi er genuint interesserte, støtter hverandre og har det gøy på jobben? Da er kanskje Expandia din neste arbeidsgiver! Du finner våre ledige stillinger nedenfor.

    Abonner på våre ledige stillinger!

Expandiaånden

En sterk bedriftskultur skaper høy trivsel, fornøyde kunder og fornøyde ansatte. For oss er det ingen rakettvitenskap, vi har fra starten ivaretatt en sterk bedriftskultur der kunden står i fokus og våre ansatte får ta ansvar, utvikle seg og trives. Vår kultur er ikke bare fine ord på et papir, men vår kultur gjenspeiler hvordan vi opptrer overfor våre kunder, hverandre og oss selv. Vi kaller vår bedriftskultur for Expandiaånden!

MEDARBEIDERNE FORTELLER

"Expandia-ånden er våre verdier, vår kultur ... vår styrke. Selv om vi er spredt over syv kontorer i Norden, har vi et sterkt samhold, hvor alle snakker med alle uansett funksjon. Vi jobber i samme retning med en positiv innstilling og hjelper hverandre med å nå målene som fører selskapet fremover – sannsynligvis Sveriges, eller kanskje Nordens beste arbeidsgiver.”

Katarina
Forvaltningssjef i Expandia siden 2012

"For meg betyr Expandia-ånden hovedsakelig engasjement og lagarbeid. Jeg er stolt over å jobbe i Expandia. Først og fremst fordi vi alle sammen, med stort engasjement, blir hjulpet til å yte den beste servicen overfor kundene. Vår store lidenskap og glede driver oss til å hele tiden bli bedre på det vi gjør, noe som gjør at vi utvikler oss mot stadig nye mål. Det er lagarbeid på sitt beste.”

Martin
Salgssjef i Expandia siden 2012

"For meg betyr det at alle, med entusiasme og engasjement, går inn for hver oppgave for å nå målet sammen. Det skaper en fellesskapsfølelse. Jeg er stolt over å jobbe i et selskap med så mye kunnskap og kompetanse.”

Eva-Lena
Selger i Expandia siden 2012

Noen av våre goder

Bidrag till treningsavgift og treningsrom på jobbet

Hos oss tilbys du et generøst helsefremmende bidrag. På vårt kontor finnes også et velutstyrt treningsstudio.

Bonus

Hos oss har du gode muligheter selskapsbonus.

Bilordning

I mange av våre stillinger tilbys du muligheten til bilordning i henhold selskapets bilpolicy.

Helseforsikring

Hos oss blir du omfattet av en meget god helseforsikring.

Gode pensjonsbetingelser

Vi har en meget god pensjonsavtale.

Personellaktiviteter

Vi har det gøy både på og utenfor jobben! Hos oss vil du få muligheten til å delta på kick-offs, jubileer, julefester, sommerfester og mye annet moro.

Kompetanseutvikling

Hos oss vil du få delta på ønskede kompetansehevende tiltak, for vi støtter din faglige og personlige utvikling.

Kollegaer - en sterk bedriftskultur

Vi er overbevist om at du vil velge oss som arbeidsgiver da vi har et herlig fellesskap og et sterkt engasjement for kundene og hverandre.

MULIGHETER HOS OSS

Her finner du våre ledige stillinger akkurat nå. Finner du ikke en jobb som passer deg? Send gjerne inn en åpen søknad eller connecta deg til oss. Da vil du få varsel når vi legger ut nye ledige stillinger, som kan være av interesse for deg.

Våre kontorer

Vi ble grunnlagt i Sverige i 1989 og har gjennom årene vokst til å bli et av Nordens største selskaper innen utleie av midlertidige lokaler.

{{ spot.number }}. {{ spot.title }}

{{ spot.text }}

{{ spot.number }}. {{ spot.title }}

{{ spot.text }}

FØLG OSS PÅ INSTAGRAM

Om Expandia

Vi ble grunnlagt i Sverige i 1989 og har over årene vokst til å bli et av Nordens største selskaper innen utleie av midlertidige lokaler. Vi er familieeid og har omtrent 100 ansatte i konsernet. Vi tilbyr svenskproduserte kontorer, skoler, barnehager, helsefasiliteter og boliger som er tilpasset etter kundens behov. I dag har vi nærmere 22 000 moduler i vår modulflåte, og vi kombinerer og gjenbruker våre moduler i flere sykluser – det gir en firkantet løsning som er helt sirkulær.