Jobb hos oss

Vi ønsker å være bransjens beste arbeidsplass! Vi legger stor vekt på at medarbeiderne våre har det bra og har de beste forutsetningene for å gjøre en god jobb, i kombinasjon med restitusjon, familie og fritid. Vil du bli en av oss, eller har du behov for å komme i kontakt med oss av andre grunner? Her finner du kontaktopplysninger og adresser til de forskjellige kontorene våre.

EXPANDIA-ÅNDEN

– omsorg for hverandre

Organisasjonen vår gjennomsyres av “Expandia-ånden” som har oppstått fordi Expandias grunnlegger, Kjell Sköld, har vært svært opptatt av bare å ansette de beste medarbeiderne. Ånden kan best beskrives som at vi har det gøy sammen, er genuint interessert i hverandre samt støtter og prioriterer hverandre i alle situasjoner.

Expandias medarbeidere er bedriftens viktigste ressurser, og vi tror at et åpent arbeidsmiljø med korte beslutningsveier der medarbeidernes engasjement og kompetanse kommer til sin rett, er en viktig årsak til at vi trives så godt på jobben.

Vi arbeider langsiktig med tydelig definerte mål for utvikling av både virksomhet og medarbeidere og kan tilby en rekke fordeler for de ansatte.

I dag er vi 62 ansatte i konsernet, men vi vokser raskt og er kontinuerlig på jakt etter kompetente, hyggelige mennesker med erfaring fra byggebransjen.

Velkommen til å sende inn en søknad!