• Jobb hos oss

    Kjenner du deg igjen i våre verdier: trygghet, engasjement og fellesskap? Vil du være en del av en kultur hvor vi er genuint interesserte, støtter hverandre og har det gøy på jobben? Da er kanskje Expandia din neste arbeidsgiver! Du finner våre ledige stillinger nedenfor.

    Finner du ikke noe som passer for deg er du velkommen til å sende inn en åpen søknad.

Selger

Driftsleder

Expandia-ånden

Omsorg for hverandre

Expandias ansatte er selskapets viktigste ressurs, og vi tror at et åpent arbeidsmiljø med korte beslutningsveier, der medarbeidernes engasjement og kompetanse kommer til sin rett, er en viktig grunn til at vi trives så godt med jobben vår.

Vi arbeider langsiktig med klart definerte mål for å utvikle både virksomheten og våre medarbeidere, som tilbys en rekke goder og fordeler. Blant annet kan vi nevne regelmessige helsekontroller, en sjenerøs helsestøtte og muligheten til å delta i ulike aktiviteter.
Les gjerne mer om oss i vår bærekraftsrapport ->

Trenger du praksis? Vi er alltid interessert i å komme i kontakt med nyutdannede og engasjerte personer som ønsker å jobbe i bygg- og eiendomsbransjen.
Send inn din CV her ->

Katarina expandiaandan

Expandia-ånden er våre verdier, vår kultur ... vår styrke. Selv om vi er spredt over syv kontorer i Norden, har vi et sterkt samhold, hvor alle snakker med alle uansett funksjon. Vi jobber i samme retning med en positiv innstilling og hjelper hverandre med å nå målene som fører selskapet fremover – sannsynligvis Sveriges, eller kanskje Nordens beste arbeidsgiver.”

- Katarina, Forvaltningssjef i Expandia siden 2012

expandiaandan martin

For meg betyr Expandia-ånden hovedsakelig engasjement og lagarbeid. Jeg er stolt over å jobbe i Expandia. Først og fremst fordi vi alle sammen, med stort engasjement, blir hjulpet til å yte den beste servicen overfor kundene. Vår store lidenskap og glede driver oss til å hele tiden bli bedre på det vi gjør, noe som gjør at vi utvikler oss mot stadig nye mål. Det er lagarbeid på sitt beste.”

- Martin, salgssjef i Expandia siden 2012

Eva-lena Expandia

For meg betyr det at alle, med entusiasme og engasjement, går inn for hver oppgave for å nå målet sammen. Det skaper en fellesskapsfølelse. Jeg er stolt over å jobbe i et selskap med så mye kunnskap og kompetanse.”

- Eva-Lena, selger i Expandia siden 2012