Jobb hos oss

Vi streber etter å være bransjens beste arbeidsplass! For oss er det viktig at de ansatte trives i sitt arbeid, og stadig vokser i sine respektive stillinger. I tillegg har vi gode utviklingsmuligheter. Ønsker du å bli en av oss, eller komme i kontakt med oss av andre grunner? Her finner du vår kontaktinfo.

EXPANDIA-ÅNDEN

– omsorg for hverandre

Organisasjonen vår gjennomsyres av “Expandia-ånden” som har oppstått fordi Expandias grunnlegger, Kjell Sköld, har vært svært opptatt av bare å ansette de beste medarbeiderne. Ånden kan best beskrives som at vi har det gøy sammen, er genuint interessert i hverandre samt støtter og prioriterer hverandre i alle situasjoner.

Expandias medarbeidere er bedriftens viktigste ressurser, og vi tror at et åpent arbeidsmiljø med korte beslutningsveier der medarbeidernes engasjement og kompetanse kommer til sin rett, er en viktig årsak til at vi trives så godt på jobben.

Vi arbeider langsiktig med tydelig definerte mål for utvikling av både virksomhet og medarbeidere og kan tilby en rekke fordeler for de ansatte.

I dag er vi 62 ansatte i konsernet, men vi vokser raskt og er kontinuerlig på jakt etter kompetente, hyggelige mennesker med erfaring fra byggebransjen.

Velkommen til å sende inn en søknad!