MIDLERTIDIGE LOKALER FOR BARNEHAGER

MANGE BARN I KØ?

Oppussingsbehov i de permanente lokalene? Eller behov for helt nye lokaler? Expandias barnehagemoduler løser alle problemer. Lokalene har gjennomtenkt planløsning og stort lysinnslipp, og de er ferdig utstyrt med stellerom, garderobe og kjøkken ved levering. Service, løpende vedlikehold og forsikring er selvfølgelig inkludert i månedsleien. Les gjerne mer om modulene våre og finn ut hvordan du leier av oss.

MODULER TIL BARNEHAGE

S3000 er Expandias nyeste modulserie. Den er utviklet med ekstra høye krav til design, lyddemping, komfort og sikkerhet og kan dessuten leveres i opptil tre etasjer. Dermed er den optimal hvis tomtearealet er begrenset.

S2000 er originalmodulen vår for deg som trenger et godt og funksjonelt barnehagelokale til best mulig pris. Den kan leveres i en eller to etasjer, oppfyller selvfølgelig norske byggeforskrifter og monteres nøkkelferdig på 60 dager.

Referanser

Kroka barnehage

Modum
Tilflytningen til kommunen er stor, og allerede 6 år etter åpning av ny barnehage var det behov for ytterligere areal.
Les mer

Vibehaugen BHG

Kongsberg
I 2011 var det mangel på barnehageplasser i kongsberg, moduler fra Expandia ble løsningen
Les mer

Havlimyra barnehage

Kristiansand
Det oppsto behov for flere plasser på Havlimyra barnehage. Behovet varierer over tid og moduler gir en fleksibel løsning som kan endres fra år til år
Les mer
storseglet dagismoduler

Storseglet barnehage

Hammarby sjöstad
Sommeren 2013 oppstod det stor mangel på barnehageplasser i Hammarby Sjöstad. SISAB, Skolfastigheter i Stockholm AB, leide 58 Expandia-moduler for å dekke behovet.
Les mer
paviljong förskola expandia

Milot barnehage

Sundbyberg
Gjennom rammeavtalen med Sundbybergs Stad fikk Expandia mulighet til å levere Milot barnehage på drøyt 1800 kvm for å løse behovet for barnehageplasser i Ursvik.
Les mer
mariehäll tillfällig förskola s2000

Dartanjangsgata barnehage

Bromma
Det er stor mangel på barnehageplasser i Mariehäll-området, og Expandias barnehagemoduler har løst problemet midlertidig. Fem avdelinger med eget tilberedningskjøkken og plass til 90 barn.
Les mer