MIDLERTIDIGE LOKALER FOR BARNEHAGER

MANGE BARN I KØ?

Oppussingsbehov i de permanente lokalene? Eller behov for helt nye lokaler? Expandias barnehagemoduler løser alle problemer. Lokalene har gjennomtenkt planløsning og stort lysinnslipp, og de er ferdig utstyrt med stellerom, garderobe og kjøkken ved levering. Service, løpende vedlikehold og forsikring er selvfølgelig inkludert i månedsleien. Les gjerne mer om modulene våre og finn ut hvordan du leier av oss.

MODULER TIL BARNEHAGE

S3000 er Expandias nyeste modulserie. Den er utviklet med ekstra høye krav til design, lyddemping, komfort og sikkerhet og kan dessuten leveres i opptil tre etasjer. Dermed er den optimal hvis tomtearealet er begrenset.

S2000 er originalmodulen vår for deg som trenger et godt og funksjonelt barnehagelokale til best mulig pris. Den kan leveres i en eller to etasjer, oppfyller selvfølgelig norske byggeforskrifter og monteres nøkkelferdig på 60 dager.

Referanser

Kroka barnehage

Modum
Tilflytningen til kommunen er stor, og allerede 6 år etter åpning av ny barnehage var det behov for ytterligere areal.
Les mer

Vibehaugen barnehage

Kongsberg
I 2011 var det mangel på barnehageplasser i kongsberg, moduler fra Expandia ble løsningen
Les mer

Havlimyra barnehage

Kristiansand
Det oppsto behov for flere plasser på Havlimyra barnehage. Behovet varierer over tid og moduler gir en fleksibel løsning som kan endres fra år til år
Les mer
Utelek forran midlertidig barnehage med høyblokk i bakgrunn

Storseglet barnehage

Hammarby sjöstad
Sommeren 2013 oppstod det stor mangel på barnehageplasser i Hammarby Sjöstad. SISAB, Skolfastigheter i Stockholm AB, leide 58 Expandia-moduler for å dekke behovet.
Les mer
Hvite og grå moduler

Solgläntan barnehage

Långaryd, Hylte kommun
Det er mangel på barnehagelokaler i Hylte kommune, og siden behovene varierer over tid, er moduler en fleksibel og god løsning som gjør at størrelsen kan endres fra år til år.

Les mer
modulbarnehage expandia

Smaragdgatan barnehage

Västra Frölunda
I Västra Frölunda ligger Smaragdgatan barnehage. Denne barnehagen består av 8 avdelinger og mottakskjøkken og er bygd opp med totalt 43 moduler av typen S2000.
Les mer
Huskestativ og bjerketrær i forgrunn av en barnehage paviljong

Nordala barnehage i Vallås, Halmstad

Halmstad Kommun
Rett ved Travet i Halmstad ligger Nordala barnehage, som ble åpnet i august 2017. Den består av to frittstående paviljonger som er bygd opp av Expandias barnehagemoduler, S2000.
Les mer
paviljong barnehage expandia

Milot barnehage

Sundbyberg
Gjennom rammeavtalen med Sundbybergs Stad fikk Expandia mulighet til å levere Milot barnehage på drøyt 1800 kvm for å løse behovet for barnehageplasser i Ursvik.
Les mer
Midlertidig skole

Hultsberg skole

Karlstad
Hultsberg skole i Karlstad ble bygd opp som en evakueringsskole som skulle stå i 26 måneder mens den gamle skolen ble pusset opp.
Les mer
mariehäll midlertidig barnehage S2000

Dartanjangsgata barnehage

Bromma
Det er stor mangel på barnehageplasser i Mariehäll-området, og Expandias barnehagemoduler har løst problemet midlertidig. Fem avdelinger med eget tilberedningskjøkken og plass til 90 barn.
Les mer