MIDLERTIDIGE BOLIGER

BOLIGMODULER FOR ALLE BEHOV

Våre midlertidige boliger består av alt fra korridorboliger på 36 kvm til fleksible leiligheter på 25–57 kvm, og alt kan leveres nøkkelferdig på 60 dager. Boligene våre holder høy standard og oppfyller selvfølgelig norske byggeforskrifter. Størrelsen og mulighet for handikaptilpasning innebærer at modulene kan brukes både som vanlige boliger, omsorgsboliger eller studentleiligheter.

BOLIGMODULER

De svenskproduserte boligmodulene B2000 kan kombineres og varieres i alt fra små ettromsleiligheter til korridorboliger eller større leiligheter med egen inngang. De er lyse, handikaptilpassede og utstyrt med alt som trengs i en midlertidig bolig. Service, forsikring og løpende vedlikehold er selvfølgelig inkludert i leien til en fast månedspris, uten overraskelser.

Referanser

Manifestsenteret

Røyken
Manifestsenteret fikk i 2018 innvilget flere nye plasser til ROP pasienter, da måtte de få på plass en ny avdeling og valget fallt på moduler fra Expandia.
Les mer
Boligpaviljong med balkong og saltak

Eldrehjem

Växjö
I 2007 oppstod det mangel på sykehjemsplasser i Växjö kommune, og Expandias boligmoduler passet perfekt. 34 leiligheter i to etasjer ble resultatet.
Les mer
Expandia boligmoduler, omsorgsbolig i vingåker

Säfsta Hill, Vingåker

Vingåker
I Vingåker ligger det 6 Expandia-leiligheter som hver er på 57 kvm. Alle leilighetene er lyse og luftige og har to rom med eget kjøkken og toalett samt egen inngang.
Les mer
äldreboende i moduler

Oppholdsrom, 37 kvm

Inspirationsbilder
Rom på 37 kvm i korridor med eget minikjøkken og handikaptilpasset bad. Perfekt til for eksempel pleie- og omsorgsboliger, demensboliger eller asylboliger.
Les mer
äldreboende_inredning

Leilighet 57 kvm

Inspirationsbilder
Standardleilighet på 57 kvadratmeter bygd opp av 2 moduler av typen B2000. Leiligheten har fullt utstyrt kjøkken i vinkel, soverom, RWC og egen inngang.
Les mer
Expandia moduler Rødby

Asylsenter Rødby

Rødby
På grunn av den store innvandringen av asylsøkere fikk Danmarks migrasjonsverk stort behov for å få på plass gode boliger raskt. Løsningen ble spesialbygde moduler fra Expandia.
Les mer