• Enkelt å prosjektere

De fleste byggeprosjekter kan være ganske kompliserte, men veldig enkelt å prosjektere. Vi kaller det “Skole-på-30-dager” og “Kontor-på-30-dager”. På bare 30 dager får dere tilpassede, innflytningsklare lokaler å flytte inn i. Siden oppstart i 1989, har vi levert tusenvis av skoler og kontorer. Vår raske respons og pålitelighet har gjort oss til en av Nordens største leverandører av midlertidige lokaler.

Expandia har skapt midlertidige lokaler for

INNFLYTNINGSKLARE PÅ 30 DAGER - SÅNN GÅR DET TIL

Behovsanalyse

Første steg mot en vellykket gjennomføring av et modulprosjekt er en behovsanalyse og prosjektering. Sammen skaper vi en skreddersydd planløsning som dekker virksomhetens behov og ønsker. Statiske beregninger, vindlaster osv. tar vi enkelt frem ved hjelp av vårt system, og vi bistår dere med nødvendig dokumentasjonen for deres byggesøknad, som tegninger, arbeidsmiljøplaner, brannbeskrivelser, energiberegninger, tilgjengelighetsutredninger med mer.

Prosjektgjennomgang

Deretter følger en prosjektgjennomgang sammen med Expandias prosjektleder på monteringsstedet. Her vurderer vi tilgjengelighet, grunnforhold og infrastruktur sammen. Vi bruker velprøvde sjekklister som er tilpasset ulike typer lokaler, inkludert skole- og barnehagelokaler, kontorer, boliger, kjøkken, garderober osv.

Detaljert prosjektplan

Basert på dette møtet koordineres prosjektplanen, hvor hensyn tas til byggeprosessen og eventuelle leveringstider for varer og materialer. Grunnarbeid og transport er andre kritiske punkter i prosjektplanen. Det er viktig å huske på at det tar tid å få på plass strøm- og vannforsyning, dette må byggherren bestille i god tid. Planen inkluderer også de ulike entreprisene som kreves for å få en komplett modulbygning, for eksempel svakstrømsinstallasjoner, låsesystemer, møblering med mer.

Entreprise for grunnarbeid og anlegg

Expandia har et veletablert nettverk for de fleste tilleggsentrepriser. Grunn- og anleggsarbeid, teknisk infrastruktur, innbrudds- og brannalarmer, samt nettverk kan bestilles gjennom Expandia for å forenkle prosessen for dere.

Gjennomføring av modulmontering

Expandia tar selvfølgelig hånd om hele prosessen for modulmonteringen, inkludert transport, montering av moduler, bygging, elektrisk arbeid, VVS, ventilasjon, maling og avfallshåndtering.

Prosjektledelse under gjennomføringsfasen

I løpet av prosjektet jobber Expandia tett sammen med byggherrens kontrollansvarlige (KA) med egenkontroller og sertifikater. Dette gjøres for å sikre en smidig overlevering av modulprosjektet og for å gi dere en rask godkjenning.

Innflyttingsbefaring

I forbindelse med overleveringen gjennomføres en innflyttingsbefaring sammen med dere. Dette er i praksis en gjennomgang for å forsikre at de overleverte lokalene stemmer overens med gjeldende dokumentasjon og avtaler som ble inngått i gjennomføringsperioden. Samtidig gjennomføres også en vurdering av drift og vedlikehold med leietakerne, for å hjelpe dem med å trives i lokalene.

Innflyttingsfeiring

Når befaringen er ferdig, er det bare å flytte inn i lokalene og starte innflyttingsfeiringen!

Skal vi befare grunnforhold sammen?

Vi stiller gjerne opp på en bafaring av tomten. Helt kostnadsfritt, selvsagt. Det er alltid enklere å finne en god løsning når vi har sett og opplevd arealet som skal benyttes for formålet.

Hva skiller oss fra andre?

Det er vanskelig å vite forskjellen mellom ulike modulprodusenter, spesielt når mange ligner hverandre. Her er noen aspekt som gjør Expandia til et trygt og sikkert valg.

NÅ KAN ALLE DESIGNE SITT EGET KONTOR

Vokser du ut av kontoret ditt? Med vår nye konfigurator kan du designe et nytt kontor på fem minutter. Du får prisen umiddelbart, og alt leveres innen 30 dager.

5 ting vi bryr oss ekstra mye om

Våre lokaler skal være minst like bra som permanente bygg. Derfor satser vi ekstra mye på visse detaljer. Klikk på de hvite sirklene for å få mer informasjon

{{ spot.number }}. {{ spot.title }}

{{ spot.text }}

{{ spot.number }}. {{ spot.title }}

{{ spot.text }}

3 000 LOKALER SIDEN 1989

Med over 30 års fartstid i markedet har vi levert tusenvis av modulbygg og midlertidige lokaler til skoler, barnehager og virksomheter i norden. Her kan du se et knippe av løsningene vi har skapt for våre kunder.