Aktuelt

HØYDEPUNKTER FRA 2023!

2023 førte til gode samarbeid med våre kunder og leverandører, noe vi er svært takknemlige for. La oss se tilbake og presentere noen høydepunkter fra året hos oss i Expandia🌟

Les mer

Trenger dere midlertidige lokaler for skole eller barnehage?

Noen ganger behøves det mer plass ganske raskt. Slik var det for Hokksund barneskole i Øvre Eiker da de stod overfor en kapasitetsutfordring ved inngangen til et nytt skoleår. Løsningen ble et midlertidig modulbygg over 3 etasjer.

Les mer

Bygge i tre - her er 9 fordeler

Expandias moduler bygges av tre fra svenske skoger. Visste du at tre er brannsikkert – og at det er sunt å omgi seg med tre? Her er ni fordeler med å bygge med tre.

Les mer

Arbeidet mot en mer bærekraftig fremtid fortsetter!

Ingen kjede er sterkere enn det svakeste leddet når det gjelder den grønne omstilling. Derfor jobber vi kontinuerlig med å redusere miljøbelastningen i alle deler av verdikjeden. Og vårt miljøarbeid dokumenteres årlig i vår miljørapport. Denne kan våre kunder også anvende i deres eget arbeid med å skape bærekraftige løsninger.

Les mer

5 myter om moduler

Et trist skur med dårlig luft og elendig akustikk ... Midlertidige moduler er omgitt av mange myter og fordommer. De avkrefter vi her – én gang for alle.

Les mer

Leiemoduler – en sirkulær og samfunnsnyttig løsning

Behov for mer plass kan oppstå nærmest over natta, men en stor investering i nybygg kan både være usikker og lite lønnsom. Å leie midlertidige moduler blir pusterommet som trengs, slik at du senere kan ta en velbegrunnet avgjørelse om å bygge eller ikke. Leier du moduler som kan brukes igjen og igjen, kan du dessuten puste enda litt lettere.

Les mer

Kontoret etter pandemien

Moduler – en fleksibel kontorløsning En måte å legge til rette for mer fleksible kontorløsninger, er ved hjelp av moduler. Moduler passer for virksomheter som vokser raskt og trenger større lokaler, eller som har et tidsbegrenset prosjekt som krever ekstra areal. Kanskje holder bedriften på med en renovering eller et nybygg som drar ut i tid. Moduler kan også være løsningen ...

Les mer

Et levende sentrum i Slemmestad

Nye Slemmestad Brygge er under oppføring, og i byggeperioden fungerer 145 moduler fra Expandia Moduler som innbyggertorg, café, bibliotek og mye mer.

Les mer

GOD JUL OG GODT NYTT ÅR!

God jul og godt nytt år! Med noen dager igjen av 2020 ønsker vi å benytte anledningen til å takke alle kunder og leverandører for nok et flott år.

Les mer

Expandia Moduler AS - 10 år!

I mars 2010 ble Expandia Moduler AS til virkelighet. Det hele startet med en ambisiøs Runar Heistad som etablerte datterselskapet i Norge i 2010.

Les mer

Expandia leverer som planlagt!

Expandia er, i likhet med resten av landet, opptatt av å bidra i den nasjonale dugnaden som nå pågår for å redusere mobiliteten til COVID-19. Vi har stor forståelse for at dette rammer mange i Norge hardt, og vi vil gjøre vårt for å sørge for at hjulene i økonomien går så godt som mulig.

Les mer

Markering av miljøfyrtårn sertifisering 🍾

Tidligere i år ble Expandia Miljøfyrtårn Sertifisert som bedrift 9323 i Norge. Onsdag 27 november ble Expandias Miljøfyrtårn Sertifisering markert. Ordføreren i Nedre Eiker kommune Bent Inge Bye beæret oss med et besøk. Sertifiseringsbevis ble utdelt og Administrerende Direktør Runar Heistad tok stolt imot beviset. Ordfører Bent Inge Bye pratet i sin tale om viktigtheten om å tenke miljø i alle ...

Les mer

Expandia + Miljøfyrtårn = 🍀

Miljøfyrtårn er et sertifikat for bedrifter som vil dokumentere sin miljøinnsats og vise samfunnsansvar. Vi i Expandia Moduler AS setter bærekraft høyt og er stolt over å være en av disse virksomhetene. Som miljøfyrtårn bedrift vil vi jobbe helhetlig, systematisk og langsiktig med tiltak som vil forbedre våre miljøprestasjoner, redusere klimagassutslippen - og bidra til en grønnere fremtid. Miljøfyrtårn er en ...

Les mer

Expandia - 30 år i dag!

15 mars 1989 ble Expandia Moduler AB registrert hos Bolagsverket og vi begynte å leie ut midlertidige skolebygg av høy kvalitet. Samme år klatret Roxette til topps på Billboardlisten i USA med ”The look” og den største interesseorganisasjonen for norske virksomheter, Næringslivets Hovedorganisasjon (NHO), ble stiftet.

Les mer

Miljø og Teknikk 2019 B01:17

Messen Miljø & Teknikk 2019 arrangeres 5.-7. mars hos Norges Varemesse, Lillestrøm. Messen er trolig den eneste i sitt slag som omfatter all lokal infrastruktur.

Les mer