MIDLERTIDIGE LOKALER FOR SKOLER

UVENTET MANGE ELEVER?

Er det tid for oppussing av de vanlige lokalene, eller venter du på at en permanent skole skal bli ferdig? Vi vet av erfaring at det ofte kan oppstå et akutt behov for lokaler. Når det skjer, har du Expandias skolemoduler – raskt på plass, moderne og svenskprodusert med fokus på best mulig arbeidsro. Innflyttingsklare på 60 dager. Finn ut hvordan du leier skolelokaler av oss.

Skolemoduler

S3000 er Expandias nyeste modulserie. Den er utviklet med ekstra høye krav til design, lyddemping, komfort og sikkerhet og kan dessuten leveres i opptil tre etasjer. Dermed er den optimal hvis tomtearealet er begrenset.

S2000 er originalmodulen for deg som trenger et godt og funksjonelt skolelokale til best mulig pris. Den kan leveres i en eller to etasjer, oppfyller selvfølgelig norske byggeforskrifter og monteres nøkkelferdig på 60 dager.

Referanser

Fredrik II VGS

Fredrikstad
Skolen var på utkikk etter midlertidige lokaler som kunne tilrettelegges til deres "Forsterket avdeling".
Les mer

Aronsløkka barneskole

Drammen
Aronsløkka barneskole skulle utvides for å møte økende elevtall til skolestart 2014.
Les mer

Seiersten skole

Frogn
På grunn av økende elevtall på Seiersten skole i Frogn kommune, ble det besluttet å sette opp en midlertidig paviljong for å løse det akutte behovet.
Les mer
Midlertidig skolepaviljong fra entrésiden, med lekeapparater og grøntområder i skolegården

Viken skole

Höganäs kommune
Den gamle Viken skole trengte både oppussing og utbygging for å få plass til flere elever. De valgte å bruke Expandias moduler til å sette opp en stor midlertidig skole.
Les mer
Uteområdet til midlertidig ungdomsskole

Vestsiden ungdomsskole

Kongsberg
Vestsiden ungdomsskole på Kongsberg var veldig gammel og nedslitt, og det ble besluttet å rive den gamle skolen og bygge opp en ny på samme sted i løpet av to år.
Les mer
Sykkelparkering og huskestativ forran Solbergaskolen modulskole

Solberga skole

Hägersten
Den gamle skolen i Solberga var blitt for liten og trengte oppussing. Expandias skolemoduler kunne raskt og enkelt gi plass til 8 klasserom med tilhørende grupperom.
Les mer
Sandkasse og huskestativ utenfor 2 etasjes skolebygg

Rebbelberga skole

Ängelholms kommun
Det er mangel på skolelokaler i Ängelholm kommune. Fordi behovene har variert over tid, har man valgt å bygge paviljonger i etapper med Expandias midlertidige skolemoduler.
Les mer
Barn leker i skolegården utenfor den midlertidige Expandia paviljongen

Nanny Palmqvist skole, Helsingborg

Helsingborg
Skolekretsen rundt Nanny Palmqvist skole i Helsingborg fikk en kraftig økning i elevantallet, og Expandia satte raskt opp et helt nytt paviljongbygg.
Les mer
Midlertidig skole

Hultsberg skole

Karlstad
Hultsberg skole i Karlstad ble bygd opp som en evakueringsskole som skulle stå i 26 måneder mens den gamle skolen ble pusset opp.
Les mer
Skolevei med lyktestolper, høye trær og skolebygg

Herräng skole

Älvsjö
Da den eksisterende skolen skulle renoveres og utvides, ble Expandias midlertidige paviljonger et godt erstatningsalternativ i byggeperioden.
Les mer