MIDLERTIDIGE LOKALER FOR SKOLER

UVENTET MANGE ELEVER?

Er det tid for oppussing av de vanlige lokalene, eller venter du på at en permanent skole skal bli ferdig? Vi vet av erfaring at det ofte kan oppstå et akutt behov for lokaler. Når det skjer, har du Expandias skolemoduler – raskt på plass, moderne og svenskprodusert med fokus på best mulig arbeidsro. Innflyttingsklare på 60 dager. Finn ut hvordan du leier skolelokaler av oss.

Skolemoduler

S3000 er Expandias nyeste modulserie. Den er utviklet med ekstra høye krav til design, lyddemping, komfort og sikkerhet og kan dessuten leveres i opptil tre etasjer. Dermed er den optimal hvis tomtearealet er begrenset.

S2000 er originalmodulen for deg som trenger et godt og funksjonelt skolelokale til best mulig pris. Den kan leveres i en eller to etasjer, oppfyller selvfølgelig norske byggeforskrifter og monteres nøkkelferdig på 60 dager.

Referanser

Fredrik II VGS

Fredrikstad
Skolen var på utkikk etter midlertidige lokaler som kunne tilrettelegges til deres "Forsterket avdeling".
Les mer

Aronsløkka

Drammen
Aronsløkka barneskole skulle utvides for å møte økende elevtall til skolestart 2014.
Les mer

Seiersten skole

Frogn
På grunn av økende elevtall på Seiersten skole i Frogn kommune, ble det besluttet å sette opp en midlertidig paviljong for å løse det akutte behovet.
Les mer

Solberga skole

Hägersten
Den gamle skolen i Solberga var blitt for liten og trengte oppussing. Expandias skolemoduler kunne raskt og enkelt gi plass til 8 klasserom med tilhørende grupperom.
Les mer
Expandia skolmoduler S3000

Ekens skole

Hammarby sjöstad
Ekens skole midt i Hammarby Sjöstad er et fantastisk eksempel på hvordan man raskt kan bygge en skole for 450 elever i tre etasjer uten at den føles det minste midlertidig ut.
Les mer