MIDLERTIDIGE LOKALER FOR SKOLER

UVENTET MANGE ELEVER?

Er det tid for oppussing av de vanlige lokalene, eller venter du på at en permanent skole skal bli ferdig? Vi vet av erfaring at det ofte kan oppstå et akutt behov for lokaler. Når det skjer, har du Expandias skolemoduler – raskt på plass, moderne og svenskprodusert med fokus på best mulig arbeidsro. Innflyttingsklare på 60 dager. Finn ut hvordan du leier skolelokaler av oss.

Skolemoduler

S3000 er Expandias nyeste modulserie. Den er utviklet med ekstra høye krav til design, lyddemping, komfort og sikkerhet og kan dessuten leveres i opptil tre etasjer. Dermed er den optimal hvis tomtearealet er begrenset.

S2000 er originalmodulen for deg som trenger et godt og funksjonelt skolelokale til best mulig pris. Den kan leveres i en eller to etasjer, oppfyller selvfølgelig norske byggeforskrifter og monteres nøkkelferdig på 60 dager.

Referanser

Solberga skole

Hägersten
Den gamle skolen i Solberga var blitt for liten og trengte oppussing. Expandias skolemoduler kunne raskt og enkelt gi plass til 8 klasserom med tilhørende grupperom.
Les mer
modulskolan_hultsberg_S2000

Hultsberg skole

Karlstad
Hultsberg skole i Karlstad ble bygd opp som en evakueringsskole som skulle stå i 26 måneder mens den gamle skolen ble pusset opp.
Les mer

Herräng skole

Stockholm
Da den eksisterende skolen skulle renoveres og utvides, ble Expandias midlertidige paviljonger et godt erstatningsalternativ i byggeperioden.
Les mer
Expandia skolmoduler S3000

Ekens skole

Hammarby sjöstad
Ekens skole midt i Hammarby Sjöstad er et fantastisk eksempel på hvordan man raskt kan bygge en skole for 450 elever i tre etasjer uten at den føles det minste midlertidig ut.
Les mer
Skolbarack Årstaskolan Expandia moduler

Årsta skole

Gullmarsplan, Stockholm
Expandias første S3000-skolepaviljong i tre etasjer ble bygd sommeren 2017 ved Gullmarsplan i Stockholm for å dekke Årsta skoles store behov for ekstra elevplasser.
Les mer