Arbeidet mot en mer bærekraftig fremtid fortsetter!

Marte Smith

Ingen kjede er sterkere enn det svakeste leddet når det gjelder den grønne omstilling. Derfor jobber vi kontinuerlig med å redusere miljøbelastningen i alle deler av verdikjeden. Og vårt miljøarbeid dokumenteres årlig i vår miljørapport.


Som en av Nordens ledende aktører innen utleie av midlertidige lokaler, med over 20 000 moduler i flåten, vet vi at våre miljøtiltak utgjør en forskjell. Alt fra produktutvikling, produksjon og transport til montering, vedlikehold og renovering. Og vi jobber hele tiden med å gjøre ting smartere og grønnere!


«Vi startet prosessen med å bli miljøfyrtårn-sertifisert i 2018, men vårt arbeid mot en mer bærekraftig firmamodell startet lenge før den tid»

Sier Fredrik Björling, Salgssjef og miljøfyrtårn-ansvarlig i Expandia Norge.

Dette dokumenterer vi "Grønt på hvitt" i vår miljørapport. En 28 siders årsrapport som setter ord og tall på både miljøledelse, sertifiseringer, visjoner, risikostyring, arbeidsmiljø og samfunnsansvar.

Hvert år dokumenterer vi vår fremgang og setter ord og tall på alt fra miljø og sertifiseringer til visjoner, risikohåndtering, arbeidsmiljø og sosialt ansvar.

Nå skal vi fortsette å jobbe med å oppnå grønnere innkjøp, lavere energiforbruk, smartere transport, avfallshåndtering og bedre arbeidsmiljø. Vi er stolte over å fortsatt være en del av den grønne bevegelsen, og oppfordrer andre bedrifter til å ta steget mot en bærekraftig fremtid!

Vil du vite mer om Miljøfyrtårn? Besøk http://www.miljofyrtarn.no