• TENK HØYT

 • TENK HØY KONSENTRASJON

 • TENK HØY TRIVSEL

 • TENK HØY LUFTKVALITET

 • TENK HØY EFFEKTIVITET

 • TENK HØY SIKKERHET

Modulsystem S3000

NESTE GENERASJONS MODULSYSTEM

Expandia S3000 er utviklet for å gi deg all plassen du trenger, uansett tomteareal. En kombinasjon av kundenes ønsker og fremtidens krav har styrt utformingen av vår mest moderne barnehagemodul hittil. Resultatet er en fantastisk modul med en unik konstruksjon som får den til å føles permanent ut, selv om den er midlertidig. I S3000 har vi hevet nivået på alt, her er det høy kvalitet, høy trivsel og høy sikkerhet. Velkommen til fremtidens barnehagelokale.

PLANLØSNINGER

Å kunne konsentrere seg er nøkkelen til suksess i barnehagen. Derfor har vi fokusert på stort lysinnslipp, rolig og stille læringsmiljø og utmerket ventilasjon. Planløsningen er utformet slik at den er så lettmøblert som mulig, som er en viktig fordel for kundene våre. Selvfølgelig er det store muligheter for variasjon når lokalene skal utformes.

UTSTYR OG TILVALG

Som standard er barnehagemodulene våre utstyrt med det meste som kreves for å drive barnehagevirksomhet over kortere eller lengre tid.

Klasserommene har komplett AV-utstyr, whiteboard og oppslagstavle. Lokalene er lyse og luftige med god lyddemping og ordentlig allmennbelysning.

Utenfor inngangsdøren er det trapp, og ved behov kan det leveres rampe med rekkverk. Inngangsdøren har takoverbygg og belysning som kan styres via et skumringsrelé.

 • Teknisk beskrivelse S3000

  MODULMÅTT

  Modulyttermål;
  BxLxH= 3,0 x 9,6 x 3,475 m.

  Innvendig takhøyde 2,7m.

  VENTILASJON

  Ventilasjon via enhetsaggregat, dimensjonert for minimum 30 personer. Plassert i Entré/Korridor. Aggregatet har innebygde filter for til- og fraluft samt varmegjenvinner. Øvrige rom har kanalisert til- og fraluft.

  OPPVARMING

  Oppvarming skjer med jordede varmeovner som reguleres via innebygd elektronisk termostat.

  I barnehager er også gulvvarme i store deler av allrom, lekerom og entré.

  SOLSKJERMING

  Samtlige rom er utstyrt med persienner.

  BELYSNING

  Allmennbelysning dimensjonert for 500 lux via led-armaturer montert mot undertak. Dimbar belysning på klasseroms-/allromsside. Fast belysning med bevegelsessensor entré-/korridor.

  I WC og bøttekott led-armatur.

  Utendørsbelysning i led over entrédør tennes enten via strømbryter og/eller skumringsrelé.

  AKUSTIKK

  Takplater i klasserom og grupperom er av fabrikat Knauf Danoline typ Tectopanel Tangent med lydabsorbasjonsfaktor bedre enn 0,6 alfa P i henhold til Gyproc AB.

  Hvert klasserom er utstyrt med en lydabsorberende oppslagstavle av typen Lintex EDGE WALL.
  Korridorene har trinnlyddempende gulvbelegg.

  EL-INSTALLASJON

  Hver skoleenhet kobles til elektrisk anlegg via el-kabel dimensjonert for 32 Amp belastning.

  Det kreves 400V strøm inn til paviljongen. Modulene er innbyrdes sammenkoblet i modulskjøtene med kobling skjult bak demonterbare panel på bæreveggen.

  Barnehage bør ha en hovedsikring på 32 Amp.

  GRUNNLEGGING /

  SOKKELINNKLEDNING

  Grunnleggingen består av 4 stk langsgående bærebjelker av tre i henhold til objektspesifikk fundamentering. Mellom modul og bakke kles den ventilerte grunnen med splittpanel.

solpaneler expandia moduler
SOLPANELER - FOR ET BÆREKRAFTIG SAMFUNN

Visste du at barnehagepaviljongene våre kan leveres med solpaneler på taket? Denne løsningen er både energismart og kostnadseffektiv, sammenlignet med for eksempel vannbårne systemer. Solpaneler plasseres på paviljongtakene, og ved hjelp av solceller omvandles solstrålene til elektrisitet. Hvis det produseres mer solenergi enn det som brukes, leveres den tilbake til strømnettet. Denne strømmen som du produserer, får du betalt for, og dermed kan du heller kjøpe ekstra strøm i de tilfellene der det brukes mer enn det genereres.

Referanser

modulbarnehage expandia

Smaragdgatan barnehage

Västra Frölunda
I Västra Frölunda ligger Smaragdgatan barnehage. Denne barnehagen består av 8 avdelinger og mottakskjøkken og er bygd opp med totalt 43 moduler av typen S2000.
Les mer