• TENK HØYT

  Med Expandia S3000 lanserer vi vår første skolemodul i tre etasjer. Den er utarbeidet for å gi deg all plassen du trenger, uansett tomteareal. Tomteareal er en mangelvare som betyr store kostnader. Fremtiden er derfor å bygge i høyden. Med 3 etasjer får du 50 % mer plass på samme tomteareal.

 • TENK HØY KONSENTRASJON

  Et behagelig lydmiljø er utrolig viktig for å kunne konsentrere seg. I hele S3000 har vi brukt solide materialer og lydabsorbering for å skape en akustikk som gir et rolig og trivelig miljø for alle på skolen.

 • TENK HØY TRIVSEL

  S3000 gir et behagelig skolemiljø. Klasseromsvinduene som går fra tak til gulv, gir bedre lysinnslipp og dermed en luftig og lys atmosfære. Dimbar LED-belysning gjør det mulig å tilpasse lysstyrken etter behov. Alt dette hjelper til med å holde elevene våkne og oppmerksomme.

 • TENK HØY LUFTKVALITET

  God luft gjør det enklere å være oppmerksom og skjerpet, og bør være en selvfølge i en moderne skole. Til S3000 har vi derfor skapt et helt nytt ventilasjonsanlegg med mye høyere kapasitet og jevnere fordeling.

 • TENK HØY EFFEKTIVITET

  I utformingen av S3000 har vi hele tiden fokusert på energieffektivitet. Både for miljøet og økonomiens skyld, men også for at du skal ha det bra når du benytter skolemodulene våre og alt de har å tilby. Alt i alt er S3000 kanskje markedets mest energieffektive produkt.

 • TENK HØY SIKKERHET

  Det siste noen skal behøve å tenke på når de går på skolen, er sikkerhet. Derfor er sikkerheten i S3000 den beste vi har hatt noensinne. Modulen tåler snølastsone 4,5 og kan stå imot snøen i de nordligste delene av landet. Konstruksjonen er dessuten hardt branntestet og godkjent som klasse BR1 av SP Fire.

Modulsystem S3000

NESTE GENERASJONS MODULSYSTEM

Expandia S3000 er utviklet for å gi deg all plassen du trenger, uansett tomteareal. En kombinasjon av kundenes ønsker og fremtidens krav har styrt utformingen av vår mest moderne skolemodul hittil. Resultatet er et fantastisk bygg med en unik konstruksjon som får den til å føles permanent enn midlertidig. I S3000 har vi hevet nivået på alt, her er det høy kvalitet, høy trivsel og høy sikkerhet. Velkommen til fremtidens skolelokale.

PLANLØSNINGER

Å kunne konsentrere seg er nøkkelen til suksess i skolen. Derfor har vi fokusert på stort lysinnslipp, rolig og stille læringsmiljø og utmerket ventilasjon. Planløsningen er utformet slik at den er så lettmøblert som mulig, som er en viktig fordel for kundene våre. Selvfølgelig er det store muligheter for variasjon når lokalene skal utformes.

UTSTYR OG TILVALG

Som standard er skolemodulene våre utstyrt med det meste som kreves for å drive skolevirksomhet over kortere eller lengre tid

Klasserommene har komplett AV-utstyr, whiteboard og oppslagstavle. Lokalene er lyse og luftige med god lyddemping og ordentlig allmennbelysning.

Utenfor inngangsdøren er det trapp, og ved behov kan det leveres rampe med rekkverk. Inngangsdøren har takoverbygg og belysning som kan styres via et skumringsrelé.

  MODULMÅTT

  Modulyttermål;
  BxLxH= 3,0 x 9,6 x 3,475 m.

  Innvendig takhøyde 2,7m.

  VENTILASJON

  Ventilasjon via enhetsaggregat, dimensjonert for minimum 30 personer. Plassert i Entré/Korridor. Aggregatet har innebygde filter for til- og fraluft samt varmegjenvinner. Øvrige rom har kanalisert til- og fraluft.

  OPPVARMING

  Oppvarming skjer med jordede varmeovner som reguleres via innebygd elektronisk termostat.

  I barnehager er også gulvvarme i store deler av allrom, lekerom og entré.

  SOLSKJERMING

  Samtlige rom er utstyrt med persienner.

  BELYSNING

  Allmennbelysning dimensjonert for 500 lux via led-armaturer montert mot undertak. Dimbar belysning på klasseroms-/allromsside. Fast belysning med bevegelsessensor entré-/korridor.

  I WC og bøttekott led-armatur.

  Utendørsbelysning i led over entrédør tennes enten via strømbryter og/eller skumringsrelé.

  AKUSTIKK

  Takplater i klasserom og grupperom er av fabrikat Knauf Danoline typ Tectopanel Tangent med lydabsorbasjonsfaktor bedre enn 0,6 alfa P i henhold til Gyproc AB.

  Hvert klasserom er utstyrt med en lydabsorberende oppslagstavle av typen Lintex EDGE WALL.
  Korridorene har trinnlyddempende gulvbelegg.

  EL-INSTALLASJON

  Hver skoleenhet kobles til elektrisk anlegg via el-kabel dimensjonert for 32 Amp belastning.

  Det kreves 400V strøm inn til paviljongen. Modulene er innbyrdes sammenkoblet i modulskjøtene med kobling skjult bak demonterbare panel på bæreveggen.

  Barnehage bør ha en hovedsikring på 32 Amp.

  GRUNNLEGGING /

  SOKKELINNKLEDNING

  Grunnleggingen består av 4 stk langsgående bærebjelker av tre i henhold til objektspesifikk fundamentering. Mellom modul og bakke kles den ventilerte grunnen med splittpanel.

Kontormoduler fra Expandia
SOLPANELER - FOR ET BÆREKRAFTIG SAMFUNN

Visste du at barnehagepaviljongene våre kan leveres med solpaneler på taket? Denne løsningen er både energismart og kostnadseffektiv, sammenlignet med for eksempel vannbårne systemer. Solpaneler plasseres på paviljongtakene, og ved hjelp av solceller omvandles solstrålene til elektrisitet. Hvis det produseres mer solenergi enn det som brukes, leveres den tilbake til strømnettet. Denne strømmen som du produserer, får du betalt for, og dermed kan du heller kjøpe ekstra strøm i de tilfellene der det brukes mer enn det genereres.

Referanser