Brakker - bare bedre!

Expandia er en av markedets største leverandører av midlertidige lokaler. Vi tilbyr nøkkelferdige brakker for kontor, skole, barnehage og omsorgsbolig til både private -og offentlige virksomheter. Vi kan ta oss av alt fra tegninger, byggesøknader og grunnarbeider til el, VVS og montasje. I tillegg tar vi oss av løpende service og vedlikehold – alt dette for at vi skal ha fornøyde, glade og trygge kunder.

Jeg vil vite mer, ring eller send meg en e-post!

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Eller kontakt oss direkte her!

FRA IDÉ TIL INNFLYTTING PÅ BARE NOEN UKER

Som en av markedets største leverandører har vi best leveringskapasitet når behovet er akutt. Dermed kan du gå fra behov til innflytting kjappere enn noensinne. Vi tilbyr et trygt og enkelt leiekonsept som hverken medfører ekstra arbeid eller uforutsette kostnader for deg som kunde.

SPESIALTILPASSEDE LOKALER - UTFORMET FOR Å PASSE NETTOP DEG

Vi tilbyr lokaler for alle virksomheter. Uansett om det er kontor, skole, barnehage eller omsorgsbolig kan vi levere brakker helt tilpasset etter deres behov. Gå igjennom hva dere har behov for med oss, så utformer v en løsning som alle trives med.

Referanser

Det er viktig at du trives i dine lokaler, uansett om de er midlertidige eller permanente. Derfor har vi satset på brakker som har høy grunnstandard og store tilpasningsmuligheter. Dette er vi stolte over. Her kan du se noen løsninger vi har skapt for våre kunder.

Asker innbyggertorg

Slemmestad er valgt som innbyggertorg i Asker kommune, her finner du Asker kulturskole, bibliotek og innbyggerservice.

Sturlahuset barnehage

Sturlahuset måtte relokalisere i en periode, men relokaliseringen gikk ikke på kompromiss med eventyrene barna opplever utendørs.

Norfresh

Norfresh hadde behov for kontorlokaler i direkte tilknytning til deres lager, med intern kommunikasjon mellom nytt og eksisterende.

For mer informasjon, kontakt oss

Vil du vite mer om våre paviljonger eller komme i kontakt med oss av andre grunner? Her finner du kontaktinformasjon til våre selgere.

Fredrik Björling
Fredrik Björling
Runar Heistad
Runar Heistad

Om Expandia

Expandia tilbyr midlertidige lokaler for skoler, barnehager, kontor og omsorgsboliger. Expandia skal, som ekspert i bransjen, skape økt samfunnsnytte gjennom midlertidige funksjonelle lokalløsninger med et sirkulært og bærekraftig perspektiv. Effektivt, funksjonellt, og holdbart.