PERSONALROM 115 KVM

Mange skoler er i dag trangbodde og personalareal er omgjort til undervisningsareal. Fire av våre S2000-moduler bygges kjapt og enkelt til et personalrom som kan leies så lenge behovet finnet. Et rolig område med egen entré og garderobe. Her får man også et kjøkken med oppvaskmaskin, kjøl/frys, micro og selvsagt tilrettelagt for kaffemaskin. Separat samtalerom og toalett i direkte tilknytning. Lokalene har store lyse lysinslipp og akustikkplater i taket for et rolig og avslappet arbeidsmiljø.

S2000 er modulen til de som trenger bra og funksjonelle skolelokaler til beste mulige pris. Den kan bygges i en eller to etasjer, oppfyller selvsagt gjeldende krav og er innflyttingsklar på 30 dager. Du trenger bare igangsettelsestillatelse og en plan og komprimert plass der modulene kan settes.

Vi synes midlertidige lokaler skal være bekymringsløse og hverken medføre noe ekstra arbeid eller ubehagelige kostnader for deg som kunde. Vi tilbyr et trygt og enkelt leiekonsept der man får en fast månedskostnad og en kundeservice som løser eventuelle problemer. Service og forsikring inngår selvsagt i leien.


Jeg vil vite mer! Ring eller send e-post på:

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.