God jul og godt nytt år!

Med noen dager igjen av 2020 ønsker vi å benytte anledningen til å takke alle kunder og leverandører for nok et flott år.

ÅRETS JULEGAVE TIL SYKEHUSKLOVNENE

Det er ingen tvil om at året som har gått har bydd på utfordringer. Nye smitteverntiltak, større avstand, og mer fokus på hygiene. Barnehager, skoler og bedrifter har stått foran en annerledes hverdag, men vi i Expandia har sørget for at våre kunders hverdag er blitt litt enklere, og litt bedre.

Tradisjon tro går årets julegave til en veldedig organisasjon og i år falt valget på Sykehusklovnene. Vi i Expandia håper enda flere barn og deres nærmeste får positive opplevelser i en ellers krevende hverdag. Mange av oss vet at julen kan være en tid hvor det vonde gjør litt ekstra vondt, og derfor gjør det ekstra godt å vite at vi bidrar til at enda flere barn får treffe sykehusklovnene i året som kommer.

Vi ønsker deg en fantastisk ferie og en god start på det nye året. Vi ser frem til fortsatt godt samarbeid i 2021!

Foto: Ida Brekke

«Vi er inne i ekstra tøffe tider om dagen. Pandemien har ført til fallende inntekter, samtidig som barna vi møter har det tøffere enn før pandemien brøt ut. Behovet for et pusterom derfor større enn tidligere. På grunn av dette kommer gaven fra dere ekstra godt med akkurat i år. Dere skal vite at dere utgjør en forskjell for barn i en tøff og sårbar situasjon.» – Thomas Lillehagen Røyert, Leder fundraising