Cellekontor

Med 3 stk av våre S2000 moduler skaper du kjapt og enkelt fire cellekontorer. Det er selvsagt også minikjøkken, klargjort for kaffemaskin. Lokalene har store lysinslipp og akustikkplater i taket for et rolig og avslappet arbeidsmiljø. Rommene kan enkelt kombineres med flere moduler eller eksisterende bygg.

Kontorkalkulator

Kvm
Plasser
4 Kvm 4 Plasser

Nærmeste standard løsning

Kvm

NOK/Måned*

*Estimert pris, kontakt oss for eksakt månedskostnad. Inkluderer ikke montasje/demontasje, grunnarbeid eller eventuelle tilvalg.

Plasser:

Toaletter:

Møterom:

Kjøkken:

Jeg vil vite mer, ring eller send meg e-post på:

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Eksempel på planløsning
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
86 kvm

Cellekontor til fordel for åpent landskap

alle tenkelige størrelser

enkelt å tilpasse seg nye krav/utfordringer

oppfyller norske byggeforskrifter

S2000 er modulen til de som trenger bra og funksjonelle lokaler til beste mulige pris. Den kan bygges i en eller to etasjer, oppfyller selvsagt gjeldende krav og er innflyttingsklar på 30 dager. Du trenger bare igangsettelsestillatelse og en plan og komprimert plass der modulene kan settes.

Vi synes midlertidige lokaler skal være bekymringsløse og hverken medføre noe ekstra arbeid eller ubehagelige kostnader for deg som kunde. Vi tilbyr et trygt og enkelt leiekonsept der man får en fast månedskostnad og en kundeservice som løser eventuelle problemer. Service og forsikring inngår selvsagt i leien.


Jeg vil vite mer! Ring eller send e-post på:

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.