Modulserien K10 er en tradisjonell kontormodul som er populær til både garderober og midlertidige prosjektkontorer. Den er selvfølgelig svenskprodusert, oppfyller norske byggeforskrifter og har en klassisk fasadeutførelse, med skjulte nedløpsrør og kledd med vedlikeholdsfrie grå Steni-plater. I standardutføring kan K10 settes opp i to etasjer.
Modulsystem K10

EN ENKEL OG TRYGG LØSNING
PLANLØSNINGER
Kontormodulene våre har en enkel grunnutførelse og er lette å kombinere. Se på planløsningsforslagene våre, eller kontakt oss slik at vi kan hjelpe deg med å tegne opp den løsningen som passer best for deg.
UTSTYR OG TILVALG
Hva trengs for at kontoret skal fungere?
Som standard er modulene våre utstyrt med de tilbehørene og funksjonene som de fleste av kundene våre ønsker.
Lydisolerte vegger mellom rommene, trinndempende matter og god ventilasjon bidrar til trivsel og arbeidsro.
- Ventilasjonsaggregat med komfortkjøling
- Utvendig solscreen som reguleres fra innsiden
- Veggmontert elstav med 6 stk eluttak samt plass for tele/data i alle kontor
- Lysrørsarmaturer med opplys
- Trinnlyddempende belegg i korridor
- Glasspartier i korridorvegger
- Trident EU2000 trapp med rekkverk
- HC rampe 6 m, Trident EU2000 med rekkverk
- Utelampe ved hovedinngang
Invändigt:
Utvändigt:
Samtliga rum är försedda med utvändig solavskärmning, s k screen som regleras från rummet
MODULMÅL
Modulyttermål BxLxH 2,5 x 10,5 x 3,4 m
Innvendig takhøyde 2,7 m
BJELKELAG I BUNNEN
Homogen plastmatte, og trinnlydsbelegg i korridor. Gulvsponplate. Tverrgående bjelker, mineralull. Forsterkning, klemlekte.
TAKBJELKELAG
Armert PVC-matte, hellimt. Plywood, luftspalte 50-100 mm. Vindbeskyttelse, tverrgående bjelker. Mineralull, ståltrådsnett. Plastfolie, sponplate alt. gips.
VINDU YTTERVEGG
Fasadeplate i kombinasjon med fasadeplatekassetter på fremskytende fasadeparti. Glespanel, avstivningsplate. Stående reile, mineralull. Plastfolie, sponplate alt. gips.
MODULSKILLENDE VEGG (fast)
Sponplate, stående konstruksjon. Mineralull, byggeboard.
ROMSKILLENDE VEGG
Ferdigbehandlet gipsplate med glassfiberstrie. Stående stålkonstruksjon, mineralull. Ferdigbehandlet gipsplate med glassfiberstrie.
ØVRIGE INNERVEGGER
Sponplate, stående konstruksjon. Mineralull, sponplate.
DØRER OG VINDUER
Ytterdør av aluminium med 2 energiglassruter. Lakkerte innerdører. Vinduer i fasaden: en fast rute og en rute som åpnet innover.
TAKRENNER
Hver modul har egne, innebygde vertikale og horisontale takrenner skjult bak platekassettfasaden.
INNVENDIGE OVERFLATER
Vegger med malt glassfiberstrie. Takplater med fabrikkbehandlet overflate. Innerdører og karmer er hvitmalte. Vinduer og listverk er hvitmalte. Gulvbelegg med marmoret mønster, i våtrom med opphøyet sokkel.
VENTILASJON
Ventilasjon via enhetsaggregat med tilluftskanaler. Luftsirkulasjonoen dimensjoneres separat for hvert moduloppsett. Ved behov kompletteres konferanserom med ytterligere aggregat.
OPPVARMING
Oppvarming skjer med jordede, elektriske panelovner som reguleres via innebygd, elektronisk termostat.
SOLSKJERMING
Samtlige rom er utstyrt med utvendig solskjerming ( screen )
BELYSNING
Allmennbelysning dimensjonert for 500 lux med begrenset opplys. Separat lysarmatur på toalett og i vaskerom.
EL-INSTALLASJON
El-tilførselen til modulene skjer med strømskinne. I hver modul monteres 3 stk undersentraler med jordfeilbrytere på skinne for el-forsyning til uttak, el-varme i rommet samt korridorbelysning.
UNDERLAG/SOKKELINNKLEDNING
Grunnlegging består av 4 stk langsgående bærebjelker av tre i henholt til objektspesifikk grunnlagstegning. Mellom modul og bakke dekkes det med Cemiwoodskivor.

SOLPANELER - FOR ET BÆREKRAFTIG SAMFUNN
Visste du at barnehagepaviljongene våre kan leveres med solpaneler på taket? Denne løsningen er både energismart og kostnadseffektiv, sammenlignet med for eksempel vannbårne systemer. Solpaneler plasseres på paviljongtakene, og ved hjelp av solceller omvandles solstrålene til elektrisitet. Hvis det produseres mer solenergi enn det som brukes, leveres den tilbake til strømnettet. Denne strømmen som du produserer, får du betalt for, og dermed kan du heller kjøpe ekstra strøm i de tilfellene der det brukes mer enn det genereres.