Modulsystem B2000

trivsel i expandias vård- och omsorgsboende
ROM Å TRIVES I. FOR ALLE.

Boligmodulen kan brukes på flere måter. Til aleneboere i rom med felles korridor, eller som leilighet med eget kjøkken og egen inngang. Som pleieavdeling i omsorgsboliger fungerer de perfekt.

PLANLØSNINGER

Alle boligmodulene finnes i en grunnutføring som kan bygges på med tekjøkken, fullt kjøkken eller flere rom. De kan kombineres med hverandre og bygges i en eller to etasjer. De er alltid handikaptilpasset og oppfyller selvfølgelig alle gjeldende regler.

UTSTYR OG TILVALG

Boligmodulene våre leveres enten helt ifølge standard, eller eventuelt med ett eller flere tilvalg. Avhengig av boligtype er det kanskje ønskelig med eget kjøkken med kjøl og frys, og i andre tilfeller er det kanskje ønskelig med mer oppbevaringsplass.

På utstyrslisten nedenfor finner du en liste over hva som er inkludert som standard, og hvilke tilvalg som er mulige for forskjellige boligtyper. Du finner fullstendige opplysninger om boligmodulene i PDF-format under dokumenter.

  MODULMÅL
  Modulyttermål: B x L x H
  3,0 x 9,6 x 3,3 m
  Innvendig takhøyde 2,6 m

  BUNNBJELKELAG
  Linoleumsbelegg i leilighett. Vinylbelegg i entré/korridor, toaletter med opphøyet sokkel. Gulvsponplate, tverrgående bjelker, mineralull, sponplate.

  TAKBJELKELAG 3°
  Tverrgående bjelker, mineralull. Aldringsbestandig plastfolie, glespanel, branngipsplate, gipsplank.

  VINDU YTTERVEGG
  “Wafertex” med trepanelpregning. Lekt for luftespalte, trefiberplate. Stående reile, mineralull. Aldringsbestandig plastfolie, gipsplate.

  VINDU YTTERVEGG (ENTRÉSIDE)
  “Wafertex” med trepanelpregning. Lekt for luftespalte, fibergips. Stående reile, mineralull. Aldringsbestandig plastfolie, fibergips.

  GAVL YTTERVEGG
  “Wafertex” med trepanelpregning. Lekt for luftespalte, fibergips. Stående reile, mineralull. Aldringsbestandig plastfolie, fibergips.

  INNERVEGG mellom leilighet og entré/korridor (bærende)
  Fibergips. Stående reile, mineralull. Fibergips

  INNERVEGG MOT HC
  Fibergips, Stående konstruksjon, mineralull. Gipsplate

  SYSTEM INNERVEGGER
  Ferdigbehandlet gipsplate med malt glassfiberstrie. Stående konstruksjon, mineralull. Ferdigbehandlet gipsplate med malt glassfiberstrie.

  DØRER OG VINDUER
  Ytterdør av tre alternativt aluminium. Vinduer faste eller til å åpne innover med dreiekippbeslag. Innerdører mellom entré/korridor og leilighet. Innerdører til HC.

  TAKRENNER
  Felles langsgående takrenne og 1 stk vertikal takrenne per fasadeside per 4 moduler.

  INNVENDIG FLATER
  Vegger med hvitmalt glassfiberstrie. Hvitmalte takplater. Gulvbelegg med marmorert mønster, linoleumsbelegg i leilighet, vinylbelegg i entré/korridor og våtrom med forhøyet sokkel. Veggbelegg i HC

  VENTILASJON
  Ventilasjon via enhetsaggregat, separat for resp. leilighet. Aggregatet har innebygd filter for til- og fraluft og varmeveksler. Kanaltilkoblet fraluft forran HC og kjøkken.

  OPPVARMING
  Oppvarming skjer med jordede, elektriske varmeovner som reguleres via innebygd elektronisk termostat.

  SOLSKJERMING
  Samtlige rom er utstyrt med innvendige persienner.

  BELYSNING
  Takbelysning i leilighet med punktlysarmatur. Lysrørslamper i tak i hall, ved kjøkken samt i HC. I HC også veggarmatur. Lampeuttak i taket i entré/korridor samt i leilighet forran respektive vindu.

  EL-INSTALLATION
  Hver leilighet (2 moduler) har eget tilslutningspunkt for el-kabel. Sikringsskap har 16 Amp hovedsikring.

  UNDERLAG/SOKKELINNKLEDNING

  Grunnlag består av 4 stk. langsgående bærebjelker av tre i henhold til objektspesifikk grunnlagsretning. Mellom modul og bakke kles den ventilerte grunnen med Minerit.

  Standard for modulsystem B2000

  • Innvendige persienner
  • Trapp Trident EU 2000 med rekkverk med stående ribber
  • Rampe Trident EU 2000 6 m, med rekkverk og stående ribber
  • Skjermtak over entré
  • Inngangsbelysning ved hovedinngang

  HC er utstyrt med:

  • Speil 600 x 100
  • Håndklehenger, 4 kroker samt elektrisk håndkletørker
  • Dusjforhengsskinne 900×900
  • HC-toalett med armlener og toalettpapirholder
  • Håndtak 600 mm på innsiden av toalettdør
  • Støttehåndtak i dusj
  • Varmtvannsbereder 55 liter
  • Høyt skap med hyller

  Tillval för modulsystem B2000

   

solpaneler expandia moduler
SOLPANELER - FOR ET BÆREKRAFTIG SAMFUNN

Visste du at barnehagepaviljongene våre kan leveres med solpaneler på taket? Denne løsningen er både energismart og kostnadseffektiv, sammenlignet med for eksempel vannbårne systemer. Solpaneler plasseres på paviljongtakene, og ved hjelp av solceller omvandles solstrålene til elektrisitet. Hvis det produseres mer solenergi enn det som brukes, leveres den tilbake til strømnettet. Denne strømmen som du produserer, får du betalt for, og dermed kan du heller kjøpe ekstra strøm i de tilfellene der det brukes mer enn det genereres.

Referanser