Expandia Moduler AS - 10 år!

Marte Smith

I mars 2010 ble Expandia Moduler AS til virkelighet. Det hele startet med en ambisiøs Runar Heistad som etablerte datterselskapet i Norge i 2010.

Noen av Expandias høydepunkter:

2010: Expandia har sin spede start. Runar Heistad drar igang datterselskapet i Norge, sammen med to kollegaer. Modulflåten er på knappe 4 000 kvm, hvilket tilsvarer ca 130 moduler.

2012: Firmaet vokser, og det ansettes en prosjektleder

2013: Lageransvarlig ansettes

2014: Expandia expanderer ytterligere, og det ansettes en ny selger. Ny moderne logo blir også lansert dette året. Firmaet er en "rasktvoksende, lønnsom, norsk bedrift" og går nå under betegnelsen "gasellebedrift"

2015: Andre år på rad som gasellebedrift. Modulene får en facelift, tidligere hadde de en rød stripe i topp, men dette blir nå endret til lys grå. Modulflåten har nå vokst seg stor og flott, og er på hele 32 000 kvm (tilsvarende ca 1 060 moduler)

2016: Tredje år på rad som gasellebedrift. Vi får også Teknisk godkjenning på modulene våre, og sentralgodkjenning.

2017: Fjerde år på rad som gasellebedrift!! Nå lanseres også vår helt nye skolemodul, S3000. Modulen har mørkegrå fasadeplater, og ser ut som et moderne permanent bygg

2018: Firmaet vokser ytterligere, og det ansettes både en prosjektleder og en selger

2019: Vi har nå så mange moduler i flåten at det er behov for et årsverk dedikert til service og vedlikehold. Lagermannen går over i ren service stilling, og dermed oppstår behovet for ny lageransvarlig. Expandia blir også miljøfyrtårnsertifisert dette året

2020: Det ansettes en prosjektsjef, og modulflåten har vokst til hele 63 000 kvm...

 

De siste 10 årene har gått unna i en fei, og vi har hatt det veldig morro på veien. Hvert år kommer vi til å forbedre våre produkter ut ifra nye lover, være lydhøre for kundenes ønsker, og utvikle våre medarbeidere så de er glade og stolte over å jobbe for Expandia. Da drives firmaet fremover og forbedres hele tiden.