Expandia modul transporteres på semitrailer i naturskjønne omgivelser

Nå erobrer vi Finland!

Marte Smith

De siste årene har vi fulgt med på det finske markedet. Ved en ekspansjon handler det mye om å handle i rett tid i forhold til markedssituasjonen, personale og konjunktur. Nylig slo mesteparten av parameterne til for oss og i våres ble tre personer ansatt i datterselskapet Expandia Moduulit Oy.

Virksomheten utgjør et eget lite Expandiateam med salg, teknikk og prosjekt. Modulsektoren i Finland har lenge vært i vekst og etterspørselen for midlertidige lokaler er stor, spesielt innen den offentlige sektoren. «Vi kjenner at vi kan gjøre stor forskjell med Expandias skole- og barnehagelokaler. Mange av de permanente skolelokalene i Finland behøver rehabilitering og samtidig som befolkningen øker gir dette et behov for lokaler. Med Expandias høye standard og de raske løsningene vi kan levere, vil vi løse mange kommuners problem.» Sier Erno Salonen, Expandias nyansatte daglig leder i Finland.

To konkurranser er allerede vunnet og de første skolelokalene i Soumussalmi 70 mil nord for Helsingfors, monteres i disse dager. I mens den eksisterende skolen renoveres, flytter skolevirksomheten ut i de 14 klasserommene som etableres midlertidig i skolegården. I neste uke leveres det andre prosjektet, en barnehage med 4 avdelinger, til Jyväskylä ca 27 mil nord for Helsingfors.

Ansatte i Finland

Erno Salonen, Daglig leder og salg

Jani Koskinen, Teknisk sjef

Linnea Tuominen, Prosjektingeniør og teknisk spesialist

 

Vi ønsker dere velkomne til Expandia-familien!