expandia 30 år

Expandia - 30 år i dag!

Marte Smith

15 mars 1989 ble Expandia Moduler AB registrert hos Bolagsverket og vi begynte å leie ut midlertidige skolebygg av høy kvalitet. Samme år klatret Roxette til topps på Billboardlisten i USA med ”The look” og den største interesseorganisasjonen for norske virksomheter, Næringslivets Hovedorganisasjon (NHO), ble stiftet.

Vår gründer Kjell Sköld flyttet hjem fra England og startet selskapet som en hobbyvirksomhet. I dag, 30 år senere, har firmaet vokst til 82 ansatte i fire land og har en omsetning på drøyt 1,1 milliarder SEK.

Hva har vi holdt på med i 30 år da? Jo, kort fortalt har vi produsert 19 500 moduler, gjennomført 2400 prosjekt i norden og hatt det veldig moro på veien. Så vi kommer til å fortsette i minst 30 år til. Hvert år kommer vi til å forbedre våre produkter ut ifra nye lover, være lydhøre for kundenes ønsker, og utvikle våre medarbeidere så de er glade og stolte over å jobbe for Expandia. Da drives firmaet fremover og forbedres hele tiden. Det er det vi kaller Expandiaånden.

Kjell Sköld Expandia

"Framgången ligger i viljan att enbart anställa de bästa medarbetarna och ha mod att investera i snabb takt."
Kjell Sköld

1989 var året da den svenske popduoen Roxette toppet Billboardlisten i USA med låten The Look. Om Expandias logo hadde the look i 1989 kan vel diskuteres men det vi vet helt sikkert er at vårt konsept med midlertidige lokaler for leie er en suksesshistorie.