expandia 30 år

Expandia - 30 år i dag!

Marte Smith

15 mars 1989 ble Expandia Moduler AB registrert hos Bolagsverket og vi begynte å leie ut midlertidige skolebygg av høy kvalitet. Samme år klatret Roxette til topps på Billboardlisten i USA med ”The look” og den største interesseorganisasjonen for norske virksomheter, Næringslivets Hovedorganisasjon (NHO), ble stiftet.

Vår gründer Kjell Sköld flyttet hjem fra England og startet selskapet som en hobbyvirksomhet. I dag, 30 år senere, har firmaet vokst til 82 ansatte i fire land og har en omsetning på drøyt 1,1 milliarder SEK.

Hva har vi holdt på med i 30 år da? Jo, kort fortalt har vi produsert 19 500 moduler, gjennomført 2400 prosjekt i norden og hatt det veldig moro på veien. Så vi kommer til å fortsette i minst 30 år til. Hvert år kommer vi til å forbedre våre produkter ut ifra nye lover, være lydhøre for kundenes ønsker, og utvikle våre medarbeidere så de er glade og stolte over å jobbe for Expandia. Da drives firmaet fremover og forbedres hele tiden. Det er det vi kaller Expandiaånden.

Kjell Sköld Expandia

"Framgången ligger i viljan att enbart anställa de bästa medarbetarna och ha mod att investera i snabb takt."
Kjell Sköld

1989 var året da den svenske popduoen Roxette toppet Billboardlisten i USA med låten The Look. Om Expandias logo hadde the look i 1989 kan vel diskuteres men det vi vet helt sikkert er at vårt konsept med midlertidige lokaler for leie er en suksesshistorie.


Er du vår nye Regnskapsmedarbeider?

På Expandia legger vi stor vekt på at medarbeiderne våre har det bra og har ...

Les mer

Er du vår nye MacGyver?

På Expandia legger vi stor vekt på at medarbeiderne våre har det bra og har ...

Les mer

Expandia Moduler AS - 10 år!

I mars 2010 ble Expandia Moduler AS til virkelighet. Det hele startet med en ambisiøs ...

Les mer

Expandia leverer som planlagt!

Expandia er, i likhet med resten av landet, opptatt av å bidra i den nasjonale ...

Les mer

Vil du bli med på laget?

På Expandia legger vi stor vekt på at medarbeiderne våre har det bra og har ...

Les mer