Kontoret etter pandemien

Expandia

Moduler – en fleksibel kontorløsning

En måte å legge til rette for mer fleksible kontorløsninger, er ved hjelp av moduler. Moduler passer for virksomheter som vokser raskt og trenger større lokaler, eller som har et tidsbegrenset prosjekt som krever ekstra areal. Kanskje holder bedriften på med en renovering eller et nybygg som drar ut i tid. Moduler kan også være løsningen for de som vil skalere ned kontoret og som trenger noe mindre en periode. Sistnevnte kan være tilfelle dersom mange av de ansatte jobber på hjemmekontor.

Og skal vi tro tallene fra undersøkelsen utført av Microsoft, vil mange av oss fortsette med nettopp hjemmekontor. Hele 73 % av ansatte vil kunne fortsette sitt arbeid hjemmefra, også etter pandemien. Samtidig lengter 67 % etter mer personlig kontakt med sine kollegaer.

Uansett hva situasjonen er på din arbeidsplass – moduler gir din bedrift en suveren tilpasningsdyktighet. Og det raskt.

Trygt og enkelt leiekonsept

Midlertidige lokaler skal være en bekymringsløs ordning som ikke fører med seg ekstra arbeid eller ubehagelige kostnader. Expandia, Nordens største leverandør av midlertidige lokaler, tilbyr et trygt og enkelt leiekonsept med fast månedskostnad og kundeservice som løser eventuelle utfordringer. Service og forsikring er selvsagt inkludert i leien.

Leietiden kan variere fra noen måneder til flere år, avhengig av bakgrunnen for behovet. Med modulsystem fra Expandia får du et pusterom før neste steg, enten du skal bygge nytt, leie eller vil se an bedriftens videre utvikling.

Skreddersydd kvalitet – produsert i Sverige

Dagens kvalitetsmoduler likner mer på et permanent bygg enn et midlertidig, og de fås med skreddersydd planløsning hvor du både kan ha åpne områder, møterøm og cellekontor. Våre kunder forteller stadig om besøkende som blir overrasket over standarden på moderne moduler, og som spør: «Er det her virkelig moduler?».

Expandias moduler produseres i Sverige. Det betyr at vi har full kontroll over kvaliteten hele veien, fra innkjøp og materialvalg, til arbeidsmiljø for de som bygger modulene. Produksjon i Sverige innebærer dessuten korte transportetapper til Norge.

kontorsbodar från expandia

Vi ordner alt det praktiske

Det praktiske trenger ikke du å tenke på. Vi ordner alt fra tegninger, byggetillatelser og grunnarbeider, til strøm, VVS og montering. I tillegg tar vi oss av løpende vedlikehold og service, slik at modulene skal vare lenge. Expandias medarbeidere kontrollerer modulene og gjør nødvendige utbedringer gjennom hele leietiden.

Lurer du på om Expandia kan dekke ditt behov for midlertidige lokaler? Ta gjerne kontakt.