montage av moduler

Expandia leverer som planlagt!

Marte Smith

Expandia er, i likhet med resten av landet, opptatt av å bidra i den nasjonale dugnaden som nå pågår for å redusere mobiliteten til COVID-19. Vi har stor forståelse for at dette rammer mange i Norge hardt, og vi vil gjøre vårt for å sørge for at hjulene i økonomien går så godt som mulig.

Dette er noen av tiltakene som vi har gjort:

  • Vi overvåker situasjonen i alle markeder og følger lokale myndigheters råd.
  • Ansatte som har anledning til å jobbe hjemmefra er satt opp med hjemmekontor, ved behov for å utføre spesifikke arbeidsoppgaver på arbeidplassen, skal disse oppgavene utføres, og deretter skal den ansatte reise hjem igjen.
  • Lageret er åpent. Nødvendig bemanning følger strenge retningslinjer fra FHI
  • Selgere og prosjektledere har blitt instruert til å vise foriktighet mtp. møter og vil benytte digitale møteplatformer i tiden fremover.
  • Alle ansatte har forbud mot utenlandsreiser

 

Men dette stopper oss ikke fra å hjelpe deg! Vi er fullt operasjonelle, og vil svare alle henvendelser på telefon og e-post.

Vi fortsetter å følge nøye med på utviklingen og gjør nødvendige endringer i beredskapsplanen vår fortløpende, slik at vi kan fortsette å levere som normalt.

Vår oppfordring er at alle følger myndighetenes råd og tar vare på de som er rundt dem i disse tider.

 

Om du har noen spørsmål, kontakt din kontaktperson i Expandia, eller ring vårt hovednummer 476 17 700 eller send e-post til post@expandia.no