Leiemoduler – en sirkulær og samfunnsnyttig løsning

Marius Valvatne

Behov for mer plass kan oppstå nærmest over natta, men en stor investering i nybygg kan både være usikker og lite lønnsom. Å leie midlertidige moduler blir pusterommet som trengs, slik at du senere kan ta en velbegrunnet avgjørelse om å bygge eller ikke. Leier du moduler som kan brukes igjen og igjen, kan du dessuten puste enda litt lettere.

Høy kvalitet til en god pris

Modulgiganten Expandia leverer nøkkelferdige kontorer, skoler, barnehager og omsorgsboliger av høy kvalitet til en veldig god pris. Vi kan hjelpe deg å få bitene på plass når puslespillet virker uoverkommelig.

I de fleste tilfeller løser ikke moduler et behov permanent – det anbefaler vi heller ikke – men det er en rask og effektiv måte å takle en midlertidig topp.

Alt skal gjenbrukes

Expandias modulsystem er en sirkulær løsning. Vi produserer ikke for engangsbruk, men lager moduler som skal gjenbrukes. Det samme gjelder tilbehør som trapper og ramper. Når en modul har gjort nytten sin hos en kunde, demonterer vi og frakter den bort. Deretter renoverer og oppgraderer vi modulen slik at den fremstår som ny når neste kunde overtar.

Og slik gjentar det seg – den samme modulen brukes igjen og igjen, av ulike kunder. Virksomheter som benytter seg av Expandias midlertidige moduler deler på investeringen, og gjenbruk bidrar til å redusere klimaavtrykket. Det er vinn-vinn, for alle.

förskola i tillfällig lokal

Nordens største leverandør av midlertidige lokaler

Expandia er den største leverandøren av midlertidige lokaler på det nordiske markedet og modulene produseres i Sverige. Det betyr at vi har full kontroll over kvaliteten hele veien, fra innkjøp og materialvalg, til arbeidsmiljø for de som bygger modulene. Produksjon i Sverige innebærer dessuten korte transportetapper til Norge.

Det praktiske trenger ikke du å tenke på. Vi ordner alt fra tegninger, byggetillatelser og grunnarbeider, til strøm, VVS og montering. I tillegg tar vi oss av løpende vedlikehold og service, slik at modulene skal vare lenge. Expandias medarbeidere kontrollerer modulene og gjør nødvendige utbedringer gjennom hele leietiden.

Høres nesten for godt ut til å være sant, sier du? Niks, vi vil bare ha fornøyde, glade og trygge kunder!

Lurer du på om Expandia kan dekke ditt behov for midlertidige lokaler? Ta gjerne en titt på noen av våre referanser!